Fotografie door Danae Willeme - Fotostudio Dari
Fotografie door Danae Willeme

Danae Willeme

Fotograaf

We staan er niet zo bij stil, maar de meest mooie momenten in ons leven vliegen het snelste voorbij. En juist die momenten wil ik voor jullie vastleggen om er een onvergetelijke en tastbare herinnering van te maken. In de afgelopen jaren heb ik mij gespecialiseerd in newborn fotografie. Daarnaast houd ik mij intensief bezig met zwangerschap, baby– en cakesmash fotosessies en trouwreportages. Geïnteresseerd in een fotosessie? Neem vandaag nog vrijblijvend contact met mij op! Voor vragen kunt u mij altijd bereiken via email of whatsapp. Meer weten? Klik hier voor meer informatie over mij

Zwanger & Baby

Wat leuk! Jullie zijn of worden trotse ouders van een nieuw wonder! De afgelopen jaren heb ik mezelf gespecialiseerd in newborn fotografie. Kwaliteit, veiligheid, rust en het welzijn van jullie kindje staan bij mijn fotosessies dan ook altijd bovenaan. Van prachtige new born fotografie tot speciale series zoals de cakesmash of het Oei, ik groei!-programma: bij mij ben je aan het juiste adres om de eerste momenten van jullie nieuwe leven(tje) vast te leggen.

Impressie

home 9
home 13
home 12
home 5
home 6
home 11

Liefde & Trouw

De mooiste momenten van je leven zul je waarschijnlijk samen met je partner beleven. Van de eerste kriebels in de buik en verliefde momenten tijdens een loveshoot tot aan het prachtige moment van het ja-woord tijdens jullie bruiloft. Ik sta voor jullie klaar op deze prachtige momenten om deze vast te leggen en de onvergetelijke en tastbare herinnering te creëren die deze momenten verdienen. Willen jullie trouwen in het buitenland? Ik reis graag met jullie mee. Informeer dan ook gerust naar de mogelijkheden.

Impressie

home 18
home 14
home 16
trouwrapportage portfolio fotostudiodari 005
Trouwfotograaf
home 17

Portret & Presentatie

Tegenwoordig is het goed voorkomen in zowel het bedrijfsleven of social media heel belangrijk. Laat jezelf daarom in mijn professionele fotostudio fotograferen. Samen creëren we een representatieve serie zakelijke of potret foto’s. Ook voor je pasfoto’s voor officiële documenten kun je bij mij terecht. Neem contact met me op voor meer informatie of om een afspraak in te plannen.

Fotografie

“Creating unique memories to last for a lifetime!”

kind en genzin fotostudiodari hoensbroek 002

Portretfoto

fotostudiodari baby portret 015

Geboortefotografie

placeholder

Zakelijk Portret

trouwreportage

Trouwreportage

home 10

Melkbad

home 11

Oei, ik groei!

home 9

Cakesmash

Pasfotos

Pasfoto’s

rsz danae willeme

Loveshoot

home 5

Newborn fotografie

Verhalen uit Danae’s Fotostudio

Het Geboorteverhaal Youri

Na alle foto’s die ik al voor Christian en Noortje heb mogen maken rees bij Noortje langzaam de  vraag wat…

Over Mij

Mijn naam is Danae Willeme, 32 jaar jong en ik woon samen met mijn lieve vriend en onze hond. In 2009 ben ik begonnen met fotograferen bij Bell Photo Studio’s. Intern werd ik volledig opgeleid binnen de baby- en kinderfotografie.  Al snel bleek de feeling en de klik er te zijn en een nieuwe passie was geboren. Voordat ik begon met mijn eigen studio heb ik een aantal jaar bij een van de bekendste fotostudio’s van het zuiden mogen werken. Kennis en ervaring groeiden en er ontstond een nieuwe droom; een eigen studio.

In juli 2016 was het zover; ik begon mijn eigen bedrijf: Fotostudio DARI. Naast studiofotografie rolde ik ook de wereld van trouwfotografie binnen. De combinatie tussen studiofotografie en trouwreportages bleek de ideale match. Ik vind het heerlijk om deze 2 werelden te kunnen combineren en ben me gaan specialiseren in newborns, cakesmashshoots en bruidsfotografie.

In korte tijd heb ik al ontzettend veel mooie momenten mogen vastleggen. In mijn studio in Hoensbroek, maar ook al vele huwelijken door heel Nederland, België, Mallorca en Italië. Daarnaast heb ik zelfs al diverse foto awards mogen winnen. Hier ben ik natuurlijk heel trots op en erg dankbaar voor!

Fotografie door Danae Willeme

Contact

Wil jij meer weten of heb je interesse in een van mijn fotografie pakketten neem dan middels onderstaand formulier contact met me op.

Reviews

Wil jij meer weten of heb je interesse in een van mijn fotografie pakketten neem dan middels onderstaand formulier contact met me op.

Menu
Whatsapp met Danae