Afscheidsfotografie - Fotostudio Dari

Afscheidsfotografie

  1. Home
  2. Afscheidsfotografie

“Afscheidsfotografie zorgt voor tastbare herinneringen die jullie zelf niet meer kunnen maken”

Afscheidsfotografie

Het zijn de meest aangrijpende momenten in ons leven; het verwelkomen van een nieuw leven en het afscheid daarvan. Een laatste blik, een laatste knuffel, een laatste kus. En dan is dat moment daar dat je je kindje moet loslaten. Het is een enorm verdrietige gebeurtenis als een geboorte en een afscheid samen komen te vallen.

Sinds ik begonnen ben met newbornfotografie heb ik al vele ouders gesproken waarbij het allemaal niet zo ging zoals ze hadden gehoopt. Zwangerschappen die niet vlekkeloos verliepen. Geboortes die verkeerd afliepen of kindjes die op een later moment kwamen te overlijden. Omdat ze ongeneeslijk ziek bleken te zijn, tijdens de zwangerschap al zijn overleden of het niet hebben gehaald door extreme vroeggeboorte. Het lijkt soms zo vanzelfsprekend, maar ik heb ervaren dat het krijgen van gezonde kinderen echt een wonder is. En hoe dankbaar we mogen zijn als we onze kinderen gezond kunnen zien opgroeien.

Helaas heb ik in nabije kring ervaren hoe het is om je kindje vlak na geboorte weer los te moeten laten. Zeker als een leven pas zo kort heeft geduurd zijn er nog veel te weinig herinneringen samen gemaakt. Ouders die in verbijstering, ongeloof, leegte en onmacht achterblijven. Maar wel vol trots en bewondering, want ze zijn ondanks de verdrietige afloop toch ouders geworden van een zoon of dochter. Dat mag natuurlijk absoluut niet vergeten worden. Op deze emotionele momenten heb ik ervaren dat een herinnerings- of afscheidsreportage zo ongelofelijk waardevol is. Een van de weinig tastbare herinneringen die overblijven aan jullie kindje.

Herinnering
Uitvaartfotografie

Wat is een herinneringsreportage?
Op het moment dat jullie horen dat jullie afscheid moeten gaan nemen van jullie kindje staat jullie leven volledig op zijn kop. Met een herinneringsreportage verzorg ik foto’s voordat het daadwerkelijke afscheid plaats vind. Foto’s van jullie kindje alleen maar ook met de ouders samen. Foto’s met andere broertjes of zusjes of met opa en oma. Alles is mogelijk. Deze reportage kan bij jullie thuis, op een buitenlocatie of indien nodig in het ziekenhuis worden gemaakt.

Wat is afscheidsfotografie?
Afscheidsfotografie of uitvaartfotografie zegt het eigenlijk al, deze reportage vind plaats bij de daadwerkelijke uitvaart. Iedereen die al eens afscheid van een dierbare heeft moeten nemen weet dat op de dag van de uitvaart ontzettend veel langs je heen gaat. We zitten in een emotionele bubbel waardoor we niet alles onthouden wat er die dag allemaal gebeurd. Ik zorg ervoor dat er een reportage wordt gemaakt waarbij allerlei details worden vastgelegd zodat jullie een tastbare herinnering hebben voor later.

Denken jullie na over een afscheidsreportage? Neem dan contact met me op. Tijdens een persoonlijke kennismaking vertel ik jullie graag meer over mijn werkwijze en hoor ik graag wat jullie wensen zijn.

Tarief

Tip; een afscheidsreportage kan vaak opgegeven worden bij jullie uitvaartverzekering. Lees er hier meer over. Neem voor meer details contact op met jullie verzekeringsmaatschappij.

Herinnering

Herinneringsreportage op locatie naar keuze

Professionele nabewerking

Alle digitale foto’s uit de galerij op USB

Mini foto album 15x15cm

Incl reiskosten binnen een straal van 30 km

€ 449

Afscheid

Afscheidsreportage tijdens de uitvaart (2 uur aanwezigheid)

Professionele nabewerking

Alle digitale foto’s uit de galerij op USB

Mini foto album 15x15cm

Videocompilatie

Incl reiskosten binnen een straal van 30 km

v.a. € 595

Indien jullie een afscheidsreportage willen combineren met aanvullende wensen, laat mij dit dan weten. Ik maak dan een offerte op maat voor jullie. Bij elke reportage is er standaard een mini foto album inbegrepen. Het is tevens mogelijk om tegen meerprijs een groter en luxer album bij de reportage te kiezen.

Meer weten? Neem vandaag nog vrijblijvend contact met mij op.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
29 - 11 = ?
Enter the equation result to proceed
Menu
Stuur ons een appje!