Fotostudio Dari - Black Friday Deals

Black Friday Deals

  1. Home
  2. Black Friday Deals

Black Friday Deals

Met de feestdagen in het vooruitzicht is het ook weer tijd voor de Black Friday Deals.

Voor iedereen die deze week een willekeurige reportage boekt heb ik een hele leuke goodiebag klaar staan. Afhankelijk van de soort reportage kan deze oplopen tot een waarde van maar liefst €275! Lees snel verder voor alle informatie.

Let op; de shoot zelf hoeft natuurlijk niet nu op korte termijn plaats te vinden. Jullie kunnen deze week een fotoshoot boeken en aanbetalen. Daarna ontvangen jullie sowieso de goodiebag. De daadwerkelijke afspraak word in overleg op een later moment ingepland.

Newborn & Baby

Zijn jullie in verwachting van jullie kindje? Wauw, gefeliciteerd! Nog maar even en jullie gaan kennismaken met jullie kleintje. Binnen een periode van 9 maanden groeit jullie wonder uit tot een prachtige baby, maar jullie worden ook ouders. Het is de start van een compleet nieuwe fase in jullie leven.

De afgelopen jaren heb ik mezelf gespecialiseerd in alle facetten van newborn en baby fotografie. Het begint met een prachtige zwangerschapsshoot. Wellicht willen jullie ook graag de geboorte van jullie kindje vastgelegd hebben? En daarna heb ik nog meer mogelijkheden. Want gaan jullie voor een super de luxe newbornsessie of een complete exclusieve Oei ik Groei reportage?

Een Oei ik Groei milestone reportage volgt het complete 1e jaar van jullie kindje. Want daarin gebeurd er ontzettend veel. Jullie baby groeit razend snel uit van een heerlijk slapende newborn tot een lopende dreumes!

Boek deze week jullie newbornsessie of zwangerschapsshoot en ontvang een cadeaubon met €50 drukwerktegoed! Indien je een Oei ik Groei reportage boekt heb ik zelfs  een XL goodiebag voor jullie klaar staan twv €275!

*Niet geldig op een basic shoot. Max 1 goodiebag per klant. Indien je meerdere reportages combineert (bv zwangerschap en Oei ik Groei) ontvang je de goodiebag die bij de hoogste reportage hoort.

Black Friday Deals
Black Friday Deals

Gaan jullie trouwen in 2023 of 2024?

Gefeliciteerd met jullie verloving! Voor jullie bruidsreportage willen jullie natuurlijk de ideale fotograaf hebben. Iemand die bij jullie past en die jullie een onvergetelijke herinnering aan jullie huwelijk kan meegeven. Na ruim 150 bruiloften in binnen- en buitenland te hebben vastgelegd zou ik het ontzettend gaaf vinden om ook jullie bruiloft te mogen fotograferen.

Neem eens contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek kunnen we elkaar leren kennen, kan ik meer vertellen over mijn werk en mijn albums laten zien. Indien jullie naar aanleiding van dit gesprek de reportage bij mij boeken, ontvangen jullie van mij een XL goodiebag twv maar liefst €275!

*Let op; momenteel gaat het enorm hard met onze aanvragen en zijn er nog maar 7 plekjes voor een trouwreportage over. Indien je interesse hebt, wacht dan sowieso niet te lang voor jullie contact met ons opnemen.

Cakesmash & Portretfotografie

Niet alleen voor newbornsessies of bruidsreportages heb ik vandaag iets weg te geven, maar ook voor alle andere fotoshoots!

Wordt jullie kindje bijna 1 jaar? Dan is een cakesmash sessie een super leuke manier om deze mijlpaal te komen vieren! Samen met jullie wordt een tof thema uitgekozen en ga ik aan de slag om een volledige setting in elkaar te zetten.

Willen jullie foto’s laten maken van jullie gezin? In de studio of buiten? Alles is mogelijk en voor elke reportage heb ik leuke cadeautjes klaar liggen.

Indien je vandaag een cakesmash, buitenshoot of portretsessie boekt ontvang je een cadeaubon met €50 drukwerktegoed bij je reportage.

*Niet geldig op een basic shoot. Max 1 goodiebag per klant. Indien je meerdere reportages combineert ontvang je de goodiebag die bij je hoogste reportage hoort.

Fotosessie kinderen

Luxe, kwaliteit en service?

Zijn jullie op zoek naar net dat beetje extra? Dan ben ik wellicht de fotograaf die bij jullie past. Tijdens mijn sessies neem ik alle rust en tijd om de mooiste foto’s voor jullie te maken.

We realiseren ons dat niet altijd goed, maar foto’s zijn zo waardevol. Door mijn jarenlange ervaring ben ik er dan ook van overtuigd dat foto’s het mooiste tot hun recht komen in een mooi album of in de vorm van exclusief drukwerk. Jullie kunnen voor vrijwel alle soorten drukwerk bij me terecht.

Ik lever graag een all-in ervaring. Daarom ontvangen jullie, afhankelijk van de soort reportage, al standaard alle bewerkte foto’s digitaal en een mooi foto album. Tijdens een aparte bestelsessie is het mogelijk om een luxer album te kiezen, uitvergrotingen te bestellen of jullie kunnen kiezen voor een compleet en exclusief drukwerkpakket.

Menu
Stuur ons een appje!