DARI gaat wereldwijd - Album cover Fotografie - Fotostudio Dari

DARI gaat wereldwijd – Album cover Fotografie

  1. Home
  2. Blog
  3. DARI gaat wereldwijd – Album cover Fotografie
Album cover Fotografie

Ik vertelde jullie laatst al dat ik echt met een mega tof project bezig was en dat ik binnenkort de wereld over zou gaan. Nu is het moment eindelijk aangebroken dat ik jullie mag vertellen hoe dit zit. Ik mocht namelijk de album cover fotografie verzorgen voor het aanstormend talent van 2021.

Een tijdje geleden werd ik gebeld door een oud-collega van lang geleden. Inmiddels was ze begonnen met het maken van muziek en ze vroeg zich af of ik het leuk zou vinden om voor haar 1e album een paar foto’s voor de cover te maken. Super leuk natuurlijk, is weer eens even iets anders dan babyfotografie.

Het werd een ontzettend gezellige fotoshoot waar uitgebreid werd gelachen en werd bijgepraat. Pas na de sessie bleek echter dat het niet zomaar om een kleinschalig hobby project ging.

Door een absurde samenloop van omstandigheden, eentje die je normaal echt alleen in films ziet, is Patri namelijk ontdekt door een bekende zangeres uit Noorwegen. Zij heeft haar begeleid in dit proces en heeft haar in contact gebracht met een Noorse producer, de Rebbely Hills Records. Terwijl ze samen met hen aan de slag ging is haar muziek ook voorgelegd bij de Abbey Road Studio’s te Londen. Bij deze studio hebben al vele grote artiesten gewerkt, maar ze staan het meest bekend als de opnamestudio van The Beatles. Na het horen van haar muziek werd haar ook daar per direct een contract aangeboden.

Inmiddels is de release officieel aangekondigd op social media en mag ik nu dus ook vertellen dat het album van Patri op 8 maart aanstaande uitkomt. Niet alleen hier, maar direct in een hele reeks verschillende landen. Met mijn foto op de cover die vervolgens ook op YouTube en Spotify zal worden gebruikt. Hoe ontzettend gaaf is dat?! Ik ben dan ook ongelofelijk trots op deze samenwerking!

Willen jullie deze dame volgen? Neem dan zeker een kijkje op haar website, want hier gaan we uiteraard nog veel meer van horen!

www.patrithatsme.com

Heb je naar aanleiding van bovenstaande blog ook een super gaaf idee of project waar ik je bij zou mogen helpen? Neem dan contact met me op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken!

Menu
Stuur ons een appje!