Bruiloft Gaia Zoo Kerkrade - Lambert & Irma - Fotostudio Dari

Bruiloft Gaia Zoo Kerkrade – Lambert & Irma

  1. Home
  2. Blog
  3. Bruiloft Gaia Zoo Kerkrade – Lambert & Irma

Bruiloft Gaia Zoo Kerkrade

Soms maak je tijdens een bruiloft momenten mee die zo emotioneel zijn dat je zelf ook even moet slikken. En over het algemeen lukt het me dan altijd vrij aardig om me achter mijn camera te verstoppen en de emoties achterover te duwen. Vandaag niet…

Lambert en Irma leerde ik kennen op de trouwbeurs van GaiaZoo. Een ontzettend lief stel met een rijke geschiedenis. Zij kenden elkaar al jaren, maar verloren vrij kort achter elkaar allebei hun partner. Ontzettend heftig om mee te moeten maken, maar zij vonden gelukkig heel veel troost bij elkaar. En dan besef je je na een tijdje dat er meer is gegroeid dan je ooit verwacht had. Nu, een aantal jaren later, vonden zij het tijd om dit officieel te bezegelen met een huwelijk. Geen poespas, geen gedoe. Alleen waar het echt om draait. De liefde tussen elkaar en hun dierbaren.

We begonnen deze middag met de fotoshoot bij Abdij Rolduc. Een geweldig mooie locatie die bijna in mijn achtertuin ligt. Al snel huilden we samen van het lachen, wat een lol heb ik met dit leuke stel gehad. Op het gemak reden we na afloop door naar GaiaZoo. Bij de parkeerplaats kregen ze de sleutels overhandigd van de Gaia Jeep. Irma durfde dat toch niet zo goed, dus Lambert was de gelukkige die hen naar hun gasten mocht rijden.

Er werd eerst gezellig een drankje gedronken met alle aanwezigen. Daarna liepen we samen met Femke een mooie route door het park naar de locatie waar de ceremonie ging plaatsvinden. Deze werd heel emotioneel. Mooie woorden werden gesproken, er waren ballonnen in de vorm van vlinders en er werd een kaars aangestoken. Ondanks het feit dat deze twee mooie mensen elkaar hebben gevonden werd er bewust ook heel veel aandacht geschonken aan de partners die er niet meer bij waren. Een ceremonie die ik niet snel meer zal vergeten, want zelfs nu ik erover schrijf raakt het me opnieuw.

Als het ja-woord is gegeven, de ringen zijn uitgewisseld en de akte is getekend is het tijd om het weer iets luchtiger te maken. We gaan naar de giraffen om deze te voeren. Voor mij altijd extra leuk, want wat wellicht weinig mensen weten is dat ik de opleiding tot dierenartsassistente heb afgerond. Voor ik begon met fotograferen heb ik ook een tijdje bij GaiaZoo gewerkt in de dierverzorging. Altijd extra speciaal om hier dan af en toe eens terug te komen.

Dan is het tijd om met alle aanwezigen het glas te heffen en te genieten van een lekker stukje taart. Er worden nog wat foto’s met alle familie en vrienden gemaakt en dan blijkt dat we zelfs nog wat tijd over hebben voor het diner klaar staat. Ik besluit dan ook om samen met het bruidspaar en de kinderen nog een rondje door het park te lopen.

Het park is op dit moment uitgestorven, want het is na sluitingstijd. Als we bij het verblijf van de leeuwen aankomen, blijken we dan ook erg interessant te zijn voor de jonge welpen. Zij komen ons uitvoerig inspecteren vanaf de andere kant van het glas en we krijgen ruim de tijd om unieke beelden te maken. Het was een gouden afsluiter voor deze prachtige dag.

Lieve Lambert en Irma; geniet van elkaar en van al jullie mooie momenten. Het is jullie zo gegund! Veel geluk!

Menu
Stuur ons een appje!