Black Friday Deal bij Fotostudio Dari

De lang verwachte Black Friday deal is er

  1. Home
  2. Blog
  3. De lang verwachte Black Friday deal is er

Yes het is zover…..de lang verwachte Black Friday deal is er. Velen van jullie keken er met spanning naar uit en ik moet er ook wel eerlijk bij zeggen; hij is absoluut de moeite waard! Dit jaar heb ik namelijk verschillende goodiebags samengesteld met een waarde die oploopt tot maar liefst €450!!!  Woah, deze wil jij echt niet missen! En het mooiste is dat er een goodiebag verkrijgbaar is voor allerlei diverse pakketten.

fotostudiodari baby portret 015

Geboortereportage icm Newborn Exclusief

Op de dag dat jullie kindje geboren wordt veranderd alles en begint er een compleet nieuw hoofdstuk in jullie leven. Een moment waarop er heel veel gebeurd en jullie vol zitten met allerlei emoties. Gebeurtenissen en indrukken die jullie naderhand heel snel weer zullen vergeten. Als geboortefotograaf neem ik dit graag voor jullie uit handen. Jullie kunnen je volledig richten op de komst van jullie kindje en ik zorg ervoor dat deze onvergetelijke herinneringen voor altijd vastgelegd worden. Binnen 3 á 4 weken na de geboorte van jullie kleintje wordt er tevens een uitgebreide newbornsessie voor jullie verzorgd. Tip van de sluier; in deze goodiebag ontvangen jullie onder andere een gratis “Basis” zwangerschapssessie!

Geboortereportage icm Oei ik Groei Exclusief

Na de geboorte van jullie kindje begint het pas. Het eerste jaar vliegt namelijk voorbij. Het begint allemaal met dat allereerste huiltje, de allereerste keer knuffelen met je kleintje. En opeens, in een oogwenk, ben je een jaar verder! Binnen heel korte tijd leert jullie kleintje contact met zijn/haar ouders te maken, omrollen van rug naar buik en andersom, kruipen, zitten en na een jaar staan of lopen ze al om je heen. Willen jullie een complete ervaring? Na de geboorte niet alleen een newbornsessie laten maken, maar de volledige ontwikkeling van het eerste jaar van jullie kindje laten vastleggen? Dan is dit pakket iets voor jullie. In deze goodiebag ontvangen jullie namelijk een volledige zwangerschapssessie cadeau!

fotostudiodari baby portret 012
fotostudiodari baby portret 018

Zwangerschapssessie Exclusief icm Oei ik Groei Exclusief

Uiteraard is er ook gedacht aan de ouders die liever geen geboortereportage willen laten maken, maar wel graag de volledige ervaring hier omheen willen hebben. In dit geval verzorg ik een mooie herinnering aan jullie zwangerschap en gaan we na de geboorte verder met jullie Oei ik Groei reportage. De goodiebag heeft voor dit pakket superleuke cadeaubonnen om mooie producten mee te kunnen nabestellen.

Trouwreportage in 2021/2022

Elke bruiloft, hoe groots of intiem ook, heeft iets magisch. Stuk voor stuk zijn ze uniek en ik voel me telkens opnieuw weer vereert om op zo’n dag aanwezig te mogen zijn om er een onvergetelijke herinnering van te mogen maken. Hopelijk kan er volgend jaar dan ook weer normaal getrouwd en gefeest worden. (niet geldig voor buitenlandse bruiloften)

Voor alle bruidsparen die nog geen trouwfotograaf hebben geboekt heb ik een super de luxe goodiebag samengesteld incl een korting op de door jullie gekozen reportage. 

Fotostudio Dari
fotostudiodari baby portret 010

Wat zit er verder in mijn goodiebag?

Dat ga ik natuurlijk niet volledig verklappen want de verrassing is het leukste. Maar jullie kunnen diverse cadeaubonnen en allerlei leuke producten verwachten. Afgestemd op de reportage die bij jullie past.

Hoe werkt het?

Deze actie loopt vanaf nu t/m 31 december 2020. Maak binnen deze periode een afspraak voor een persoonlijk kennismakingsgesprek voor een van bovenstaande pakketten. Indien je na afloop definitief bij me boekt, ontvangen jullie de goodiebag die volledig aansluit op jullie geboekte reportage(s).

fotostudiodari baby portret 017

Meer weten? neem vandaag nog vrijblijvend contact met mij op.

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Fill out this field
17 - 15 = ?
Enter the equation result to proceed
Menu
Whatsapp met Danae