Nieuw jaar, nieuwe werkwijze! - Fotostudio Dari

Nieuw jaar, nieuwe werkwijze!

  1. Home
  2. Blog
  3. Nieuw jaar, nieuwe werkwijze!
Help, ik kan niet kiezen?!

Een van de meest gemaakte opmerkingen bij het zien van de foto’s na een reportage is dat men niet kan kiezen tussen alle mooie beelden. Nou, ik heb nieuws voor jullie, want met mijn nieuwe werkwijze dat hoeft vanaf nu ook niet meer. 

De afgelopen jaren heb ik gemerkt dat vrijwel iedereen die bij mij een reportage laat maken het erg lastig vind om te kiezen uit de foto’s. En dat snap ik, want het zijn jullie foto’s, jullie kindje(s) die op die foto’s staan en natuurlijk wil je die allemaal voor altijd bewaren. Om nog jaren later te kunnen terugkijken naar hoe het nu was. Vaak zijn deze foto’s zelfs het enige tastbare wat er nog overblijft als jullie kindjes opgroeien.

Nieuw jaar – nieuwe werkwijze
Naast het feit dat ik het zelfs zonde vind als foto’s niet besteld worden en deze dus achterblijven in mijn archief, ben ik ook van mening dat al mijn sessies evenveel aandacht, tijd en moeite verdienen. Op die manier wordt het niet alleen een fotomoment, maar een complete ervaring. Een waar we samen naar een perfect resultaat streven. Daarom lever ik geen losse foto’s meer, maar ontvangt iedereen vanaf nu standaard alle digitale foto’s na een sessie (minisessies uitgezonderd). Jullie hoeven dus niet meer uren lang na te denken welke foto’s jullie wel of niet willen bestellen.

Mijn visie
Zijn jullie op zoek naar net iets meer luxe, kwaliteit en service? Dan ben ik wellicht de fotograaf voor jullie. Ik neem uitgebreid de tijd om samen naar een perfect resultaat toe te werken. Met ruimte voor unieke ideeën en met net zoveel geduld als dat nodig is. Foto’s zijn tijdloos en van onschatbare waarde. Door mijn jarenlange ervaring ben ik er dan ook van overtuigd dat foto’s het mooiste tot hun recht komen in een mooi album of in de vorm van exclusief drukwerk. Indien jullie alleen digitale bestanden willen hebben, ben ik dan ook niet de geschikte fotograaf voor jullie. Ik lever graag een all-in ervaring. Daarom ontvangen jullie vanaf nu standaard alle digitale foto’s na een reportage, een klein mini-album en/of een prachtige keepsake box. Tijdens de bestelsessie is het mogelijk om een luxer album te kiezen, uitvergrotingen te bestellen of jullie kunnen kiezen voor een compleet en exclusief drukwerkpakket.

Hoe ziet mijn werkwijze er dan uit?
Om jullie reportage echt volledig op jullie persoonlijk af te stemmen, nodig ik jullie eerst graag uit in mijn studio om te bespreken wat jullie wensen zijn. Tijdens de sessie verzorg ik diverse achtergronden, props en accessoires om zo een prachtige gevarieerde reportage te kunnen maken. Na afloop van de fotoshoot maken we een afspraak voor jullie bestelsessie. De foto’s zijn tegen die tijd mooi bewerkt waardoor jullie volop kunnen genieten van de gemaakte beelden en jullie krijgen de mogelijkheid om albums of drukwerk na te bestellen.

Aanbetaling
De mensen die mij nog niet kennen vinden het wellicht gek om vooraf al te betalen zonder dat ze weten wat ze daarvoor terug krijgen. Daar wil ik dan ook wat extra uitleg over geven.

Jaarlijks krijg ik heel veel aanvragen van mensen die graag een sessie zouden willen laten maken. Soms is het daardoor erg druk en kan ik niet iedereen meer zo makkelijk inplannen. Niks zo vervelend als jij daardoor niet terecht zou kunnen en de gemaakte afspraak dan opeens niet komt opdagen, toch? Door jullie vooraf te laten betalen weet ik 100% zeker dat jullie boeking definitief is en daar kan ik dan weer veel prettiger mijn agenda op aanpassen. Daarnaast vinden de meeste ouders het juist erg prettig om de betaling al vooraf te hebben voldaan zodat ze hier na een sessie niet meer over hoeven na te denken.

Denk je erover na om een fotoshoot te gaan boeken? Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Dan hoor ik graag van je! Neem gerust contact met me op via dit formulier.

Werkwijze
Menu
Stuur ons een appje!