Bruidsfotografie - Fotostudio Dari

Bruidsfotografie

  1. Home
  2. Bruidsfotografie
Award bruidsfotograaf Limburg
Bruidsfotografie

“Vol passie, creatief en onzichtbaar op cruciale momenten”

Gefeliciteerd met jullie verloving! En wat leuk dat jullie interesse hebben in mijn bruidsfotografie. Hechten jullie waarde aan kwaliteit, met een spontane en gezellige invalshoek? Dan ben ik wellicht de geschikte bruidsfotograaf voor jullie. Ik zorg dat ik alle belangrijke momenten en bijzondere details ‘vang’ met mijn camera.  Vol passie, creatief en onzichtbaar op cruciale momenten. Daar waar nodig zal ik jullie helpen met natuurlijk poseren, maar persoonlijk vind ik humor en gezelligheid DE onmisbare factoren om samen een onvergetelijke reportage te verzorgen.

“Hoe zal hij reageren op het zien van zijn aanstaande?”

Elke bruiloft, hoe groots of intiem ook, heeft iets magisch. Stuk voor stuk zijn ze uniek en dat zorgt ervoor dat het elke bruiloft weer een eer is om te mogen fotograferen.
Het begint met de voorbereidingen. De bruid wordt voorzien van een mooi kapsel en make-up en de bruidegom heeft wellicht nog een borrel nodig om zijn zenuwen te onderdrukken. En dan HET moment van de dag; het moment waarop jullie elkaar voor het eerst zien. Telkens opnieuw is het spannend. Hoe zal hij reageren op het zien van zijn aanstaande? En kan de bruid haar tranen bedwingen?

Bruidsfotografie
Bruidsfotografie

“All you need is Love”

Vanaf het moment dat ik mijn eerste bruiloft mocht vastleggen wist ik dat ik dit wilde blijven doen. De liefde die van de bruidsparen af straalt, de spanningen vooraf en de sfeer die er op zo’n dag heerst. Zelfs nu ik bijna 150 bruiloften heb mogen fotograferen, bruidsfotografie gaat nooit vervelen.

Ik hou ontzettend van warme en dromerige foto’s en maak verder gebruik van de omgeving. Tijdens de fotoshoot zullen er een aantal mooie, natuurlijk geposeerde foto’s gemaakt worden. Om dit jullie zo makkelijk mogelijk te maken werk ik met kleine, heldere aanwijzingen om zo jullie echte lach naar voren te toveren. Zodat jullie ook een aantal foto’s hebben die later kunnen knallen boven jullie bank. Daarnaast zorg ik ervoor dat het geen enkel moment stijf gaat aanvoelen, ik ga vooral voor de spontane momenten en echte interactie.

Bruidsfotograaf Kasteel Terworm

Willen jullie naast bruidsfotografie ook graag een video van jullie mooie dag laten maken? Neem dan eens contact op met deze videografen:

Timo en Kay

Tarief

Om jullie kwaliteit te kunnen garanderen neem ik jaarlijks maximaal 20 bruiloften aan. Indien jullie interesse hebben, neem dan op tijd contact op om te zien of ik op jullie datum nog beschikbaar ben. Dan wordt er eerst een vrijblijvende kennismaking gepland om samen jullie wensen te bespreken.

Sweet Love

Te boeken vanaf 1895

Fotografie

Minimaal 6 uur fotografie

Preview van enkele foto’s binnen een week na de bruiloft

Levering van jullie foto’s binnen 8 weken na de bruiloft

Een galerij met minimaal 250 foto’s in HR

Reiskosten tot 200km inbegrepen

Album

Grieks maatwerkalbum uit de Luxe Collection

20x20cm (15 spreads)

Album ontwerp en bestelsessie

Optioneel

Jullie pakket is uit te breiden met:

Extra uren fotografie (€200,- per uur)

Second shooter

Een luxe album uit de Royal of Boutique Collection

Loveshoot / pre-weddingshoot

Afterwedding Experience

Wil je graag een betere indruk krijgen van mijn werk? Check dan mijn Blogs!

Award Afterwedding 1

Meer weten? Neem vandaag nog vrijblijvend contact met mij op.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
16 + 13 = ?
Enter the equation result to proceed
Menu
Stuur ons een appje!