Buitenshoot - Fotostudio Dari

Buitenshoot

  1. Home
  2. Buitenshoot

Wil je eens iets anders dan foto’s in een studio? Kies voor de buitenshoot!

Steeds vaker kiezen mensen ervoor om hun fotosessie niet in een studio te laten maken, maar voor een mooie buitenshoot. En dat geeft een ontzettend leuk resultaat!

Hebben jullie voorkeur voor een specifieke locatie? Willen jullie de natuur in of liever iets industrieels?  Laat het me weten en we maken er samen iets moois van. Gedurende een gezellige wandeling kiezen we diverse leuke plekjes uit om de mooiste foto’s van jullie te kunnen maken. Dit kan voor jullie zwangerschapsreportage zijn, een onvergetelijke gezinsshoot of een leuke sessie van jullie kindje(s). Bij mij hoef je geen moment bang te zijn dat het een ‘verplicht geposeerde foto’ gaat worden. Ik zorg ervoor dat de buitenshoot leuk en gezellig blijft en dat er vooral veel gelachen kan worden. Door middel van makkelijke ‘opdrachtjes’ en allerlei andere trucs komen we samen tot een mooi eindresultaat.

Ook tijdens een buitenshoot is het mogelijk om gebruik te maken van diverse jurken, props en accessoires. Het is in dit geval dan wel van belang om samen goed jullie wensen op voorhand door te spreken. Hiervoor nodig ik jullie graag uit in de studio.

Buitenshoot
Buitenshoot

Zijn jullie op zoek naar een fotograaf met oog voor detail, met tonnen geduld, kwaliteit en service? Dan ben ik wellicht de persoon voor jullie. Ik neem uitgebreid de tijd om samen naar een perfect resultaat toe te werken. Met ruimte voor unieke ideeën en met net zoveel geduld als dat nodig is.

Foto’s zijn tijdloos en van onschatbare waarde. Ik geloof dan ook echt dat jullie foto’s niet alleen thuis horen op een computer. Ze verdienen het om een mooi plekje in een luxe album te hebben of als pronkstuk aan de muur te worden gehangen. Indien jullie alleen op zoek zijn naar digitale foto’s ben ik dan ook niet de fotograaf voor jullie.

Ik lever graag een all-in ervaring. Daarom ontvangen jullie standaard alle (bewerkte) digitale foto’s na een reportage en een mini album. Deze bestanden kunnen zelf tot 20x30cm worden afgedrukt. Tijdens de bestelsessie is het mogelijk om een mooi album uit te kiezen, uitvergrotingen te bestellen of jullie kunnen kiezen voor een compleet en exclusief drukwerkpakket.

Buitenshoot

Tarief

Het is mijn passie om op een leuke, gezellige en spontane manier een mooie portretfoto voor jullie te maken!

Indien jullie een buitenshoot willen boeken, wordt de volledige sessie vooraf aanbetaald. Na ontvangst van de betaling is jullie reservering pas definitief. Bij elke fotoshoot ontvangen jullie alle bewerkte digitale foto’s in een resolutie van 20x30cm. Perfect voor kleine afdrukken of voor online gebruik. Voor de mooiste wanddecoratie en handgemaakte albums helpen wij jullie graag verder tijdens onze bestelsessies.

Liefde

Uitgebreide buitenshoot op een mooie locatie (1-1,5 uur)

GEEN reiskosten binnen een straal van 20km

Gebruik van diverse jurken, props en accessoires

Professionele nabewerking

Bestelsessie in de studio

Alle digitale foto’s uit de galerij, resolutie 20×30 cm

Mini fotoalbum 15x15cm

Digitale foto’s geleverd op USB

€ 395

Meer weten? Neem vandaag nog vrijblijvend contact met mij op.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
21 + 1 = ?
Enter the equation result to proceed

Veelgestelde vragen

Menu
Stuur ons een appje!