Cakesmash door Fotostudio Dari

Cakesmash

  1. Home
  2. Cakesmash
Cakesmash fotografie thema

De eerste verjaardag van jullie kindje. Een bijzondere mijlpaal die je viert met een cakesmash!

Het is inmiddels een ongekend fenomeen; cakesmash fotografie. Het eerste levensjaar van jullie kindje is bijna ten einde. Nog even en ze zijn officieel geen baby meer maar een dreumes. Wat is dat jaar omgevlogen en wat is jullie kindje snel gegroeid. Hoe leuk is het om dit te vieren met een cakesmash shoot?

Een cakesmash fotografie sessie gaan we volledig op jullie persoonlijk afstemmen en stylen. Daarom spreek ik (ruim) op voorhand graag met jullie af in de studio om te bespreken wat jullie wensen zijn. Het is namelijk mogelijk om gebruik te maken van de aanwezige materialen, maar ook om de sessie volledig in een specifiek thema te laten maken.

Gaan jullie voor een simpele, basic setting met slingers en ballonnen?  Of hebben jullie een gezamenlijke hobby? Zijn jullie wellicht helemaal gek van Disney? Vertel me jullie ideeën en we gaan het samen mogelijk maken. Indien jullie alles naar wens willen hebben, boek dan het liefst minimaal 3 maanden op voorhand al. Zo heb ik ruim de tijd om alle specifieke materialen te bestellen.

cakesmash fotografie
cakesmash fotografie bad

Tijdens een cakesmash fotoshoot begin ik eerst met een aantal foto’s zonder taart, zodat jullie ook meteen wat mooie tijdloze portretfoto’s van jullie kindje hebben. Indien jullie dat willen is er dan ook tijd voor een gezinsfoto of een foto met broer/zus samen.

Daarna gaan we over naar de smash setting. Ik zorg dat het decor klaar staat en er wordt speciaal voor jullie kindje een prachtige taart naar keuze gemaakt. Deze mogen ze uiteraard stuk maken en lekker met hun handjes opeten. En dat is altijd een feestje! Ik hoop namelijk dat jullie kindje lekker zal aanvallen op het taartje en ik ongestoord de meest spontane foto’s kan maken.

Zodra ik genoeg foto’s heb met de taart en/of ik het idee heb dat jullie kindje er wel genoeg van heeft wordt er een lekker warm bad klaargezet. Ik heb dan de gelegenheid om nog wat vrolijke spetterfoto’s te maken en jullie kleintje kan daarna ook lekker schoon weer mee naar huis.

Hoe ga ik te werk?

Jullie willen graag een reportage bij me boeken, wat leuk! We spreken af in mijn studio om elkaar te leren kennen en jullie wensen door te spreken. Het is namelijk de bedoeling dat deze sessie een complete en onvergetelijke ervaring voor jullie wordt. Aan de hand van een aantal vragen ga ik daarna de sessie volledig naar wens stylen. Op die manier worden de foto’s echt naar jullie smaak. De afspraak voor jullie smash kan op of rond de verjaardag gepland worden, maar indien jullie uitnodigingen met de foto’s willen laten maken plannen we de afspraak al een stuk eerder.

Na afloop van jullie sessie ga ik met de bewerking van de foto’s beginnen. We maken samen een nieuwe afspraak in de studio voor de bestelsessie. Tijdens deze sessie kunnen jullie alle foto’s bekijken en kunnen jullie drukwerk nabestellen.

Cakesmash fotografie kleur

Zijn jullie op zoek naar net iets meer luxe, kwaliteit en service? Dan ben ik wellicht de fotograaf voor jullie. Ik neem uitgebreid de tijd om samen naar een perfect resultaat toe te werken. Met ruimte voor unieke ideeën en met net zoveel geduld als dat nodig is.

Foto’s zijn tijdloos en van onschatbare waarde. Door mijn jarenlange ervaring ben ik er dan ook van overtuigd dat foto’s het mooiste tot hun recht komen in een mooi album of in de vorm van exclusief drukwerk. Indien jullie alleen digitale bestanden willen hebben, ben ik dan ook niet de geschikte fotograaf voor jullie.

Ik lever graag een all-in ervaring. Daarom ontvangen jullie standaard al alle (bewerkte) digitale foto’s na een reportage en een klein mini-album. Deze bestanden kunnen zelf tot 20x30cm worden afgedrukt. Tijdens de bestelsessie is het mogelijk om een luxer album te kiezen, uitvergrotingen te bestellen of jullie kunnen kiezen voor een compleet en exclusief drukwerkpakket.

Cakesmash fotografie kleding

Indien jullie cakesmash fotografie willen boeken, wordt de volledige sessie vooraf aanbetaald. Na ontvangst van de betaling is jullie reservering pas definitief. Tijdens de bestelsessie is het vervolgens altijd nog mogelijk om te upgraden naar een hoger pakket en om nabestellingen te doen.

Tarief

Willen jullie iets unieks? Een compleet op maat gemaakte fotoreportage?

Liefde

Uitgebreide, persoonlijk gestylde cakesmash fotoshoot in de studio (1-1,5 uur)

Incl. portret- en baddersessie

Taart naar wens

Gebruik van props & achtergronden

Bestelsessie in de studio

Professionele nabewerking

Alle digitale foto’s uit de galerij op USB, resolutie 20x30cm

Mini fotoalbum 15x15cm

€ 395

Meer weten? Neem vandaag nog vrijblijvend contact met mij op.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
16 - 13 = ?
Enter the equation result to proceed

Vraag & Antwoord

Verhalen uit Danae’s Fotostudio

Menu
Whatsapp met Danae