Cakesmash-backup-oud - Fotostudio Dari

De eerste verjaardag van jullie kindje. Een bijzondere mijlpaal!

Het is inmiddels een ongekend fenomeen; de cakesmash sessie. Het eerste levensjaar van jullie kindje is bijna ten einde. Nog even en ze zijn officieel geen baby meer maar een dreumes. Wat is dat jaar omgevlogen en wat is jullie kindje snel gegroeid. Hoe leuk is het om dit te vieren met een cakesmash shoot?

Een cakesmash reportage gaan we volledig op jullie persoonlijk afstemmen en stylen. Daarom spreek ik (ruim) op voorhand graag met jullie af in de studio om te bespreken wat jullie wensen zijn. Het is namelijk mogelijk om gebruik te maken van de aanwezige materialen, maar ook om de sessie volledig in een specifiek thema te laten maken. Gaan jullie voor een simpele, basic setting met slingers en ballonnen?  Of hebben jullie een gezamenlijke hobby? Zijn jullie wellicht helemaal gek van Disney? Vertel me jullie ideeën en we gaan het samen mogelijk maken. Indien jullie alles naar wens willen hebben, boek dan het liefst minimaal 3 maanden op voorhand al. Zo heb ik ruim de tijd om alle specifieke materialen te bestellen.

Tijdens een cakesmash fotoshoot begin ik eerst met een aantal foto’s zonder taart, zodat jullie ook meteen wat mooie tijdloze portretfoto’s van jullie kindje hebben. Indien jullie dat willen is er dan ook tijd voor een gezinsfoto of een foto met broer/zus samen. Daarna gaan we over naar de smash setting. Ik zorg dat het decor klaar staat en er wordt speciaal voor jullie kindje een prachtige taart naar keuze gemaakt. Deze mogen ze uiteraard stuk maken en lekker met hun handjes opeten. En dat is altijd een feestje! Ik hoop namelijk dat jullie kindje lekker zal aanvallen op het taartje en ik ongestoord de meest spontane foto’s kan maken.

Zodra ik genoeg foto’s heb met de taart en/of ik het idee heb dat jullie kindje er wel genoeg van heeft wordt er een lekker warm bad klaargezet. Ik heb dan de gelegenheid om nog wat vrolijke spetterfoto’s te maken en jullie kleintje kan daarna ook lekker schoon weer mee naar huis.

Zijn jullie op zoek naar echt iets unieks? Met luxe, kwaliteit en service? Dan ben ik wellicht de fotograaf voor jullie. Ik neem uitgebreid de tijd om samen naar een perfect resultaat toe te werken. Met ruimte voor unieke ideeën en met net zoveel geduld als dat nodig is. Foto’s zijn tijdloos en van onschatbare waarde. Ik geloof dan ook oprecht dat foto’s niet alleen thuis horen als digitaal bestand op een computer. Ze verdienen een mooi plekje in een exclusief album of om als eye-catcher aan de muur te worden gehangen. Indien jullie alleen op zoek zijn naar digitale foto’s ben ik dan ook niet de fotograaf voor jullie. Ik lever graag een all-in ervaring. Daarom ontvangen jullie standaard alle (bewerkte) digitale foto’s na een reportage en een klein mini-album. Tijdens de bestelsessie is het mogelijk om een luxer album te kiezen, uitvergrotingen te bestellen of jullie kunnen kiezen voor een compleet en exclusief drukwerkpakket.

home 13

Indien jullie een cakesmash willen boeken, wordt er een aanbetaling gevraagd van €325. Na ontvangst van de betaling is jullie reservering pas definitief. Tijdens de bestelsessie is het vervolgens altijd nog mogelijk om te upgraden naar een hoger pakket en om nabestellingen te doen.

Tarief

Willen jullie iets unieks? Een compleet op maat gemaakte fotoreportage?

Liefde

Uitgebreide, persoonlijk gestylde cakesmashsessie in de studio (1-1,5 uur)

Incl. portret- en baddersessie

Taart naar wens

Gebruik van props & achtergronden

Incl. Portret- en baddersessie

Bestelsessie in de studio

Professionele nabewerking

Alle digitale foto’s uit de galerij op USB

Mini fotoalbum 15x15cm

Keepsake box incl 10 fine art prints van je favoriete foto’s

Gepersonaliseerde video

€ 325

Exclusief

Uitgebreide, persoonlijk gestylde cakesmashsessie in de studio (1-1,5 uur)

Incl. portret- en baddersessie

Taart naar wens

Gebruik van props & achtergronden

Incl. Portret- en baddersessie

Bestelsessie in de studio

Professionele nabewerking

Alle digitale foto’s uit de galerij op USB

Een super de luxe handgemaakt foto album 20x20cm in bewaarbox

Keepsake box incl 25 fine art prints van je favoriete foto’s

Gepersonaliseerde video

€ 625

Boek vandaag nog een Cakesmash sessie met Danae

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Select an option
Dit is een verplicht veld
23 + 11 = ?
Enter the equation result to proceed

Vraag & Antwoord

Verhalen uit Danae’s Fotostudio

Menu
Stuur ons een appje!