Geboortefotografie - Fotostudio Dari
fotostudiodari baby portret 015

Voor sommige ouders een lang gekoesterde wens die eindelijk in vervulling gaat en voor anderen is het de normaalste zaak van de wereld. Jullie zijn zwanger van jullie (eerste) kindje. Het lijkt zo vanzelfsprekend, maar wat is het eigenlijk een voorrecht om in verwachting te mogen zijn. Na 9 maanden veilig geborgen in mama’s buik breekt dan het moment aan dat jullie kleintje geboren wordt. Jullie gaan eindelijk kennis maken met jullie zoon of dochter.

Een dag waarop alles veranderd en een nieuw begin centraal staat. Een moment waarop er ontzettend veel om jullie heen gebeurd maar waar alle aandacht naar mama en jullie baby gaat. Iedere geboorte is anders en uniek. Jullie kleintje wordt wellicht in razend tempo geboren. Of de geboorte loopt anders dan gepland. Misschien hebben jullie een camera meegenomen om snel zelf wat foto’s te maken, maar wordt er door de hectiek niet meer aan gedacht. Niet iedereen staat erbij stil hoeveel emoties, spanningen en details bij deze bijzondere dag komen kijken. En dat het ook voor de partners enorme indrukken achterlaat. Gebeurtenissen en indrukken die jullie later weer heel snel zullen vergeten.

placeholder
placeholder

Als geboortefotograaf neem ik deze zorg graag uit handen. Jullie kunnen je volledig richten op de komst van jullie kleintje zonder bang te hoeven zijn dat er momenten gemist worden. Rustig en onopvallend leg ik de geboorte van jullie kindje op een discrete manier voor jullie vast. De emotie van de ouders, de eerste ontmoeting met jullie baby en de ondersteuning van jullie dierbaren. Na de geboorte volgen foto’s van de eerste controles, eventueel de eerste voeding en natuurlijk ook het moment waarop opa, oma, broertjes en zusjes voor het eerst kennis maken met jullie pasgeboren kindje. Naast de foto’s ontvangen jullie van mij ook een persoonlijk geboorteverhaal om later op het gemak de geboorte te kunnen herbeleven.

Denken jullie erover na om een geboorte reportage te laten maken? Neem dan contact met me op. Tijdens een persoonlijke kennismaking vertel ik jullie graag meer over mijn werkwijze en hoor ik graag wat jullie wensen zijn.

placeholder

Tarief

Altijd inbegrepen bij een geboortereportage:
Vrijblijvend kennismakingsgesprek
Contact tijdens de zwangerschap
Oproepbaar vanaf week 37 tot jullie kindje geboren is
Persoonlijk geboorteverhaal

Standaard

Reportage van de geboorte tot 2 a 3 uurtjes na de bevalling

Professionele nabewerking

Bestelsessie in de studio

Alle digitale foto’s aangeleverd via WeTransfer

Mini foto album 15x15cm

€ 800,-

Exclusief

Reportage van de geboorte tot 2 a 3 uurtjes na de bevalling

Zwangerschapssessie incl. 15 digitale foto’s

Newbornreportage incl. 25 digitale foto’s

Professionele nabewerking

Bestelsessie in de studio

Alle digitale foto’s aangeleverd via WeTransfer

Luxe foto album 20x20cm

€ 1299,-

Vraag & Antwoord

Verhalen uit Danae’s Fotostudio

Menu
Whatsapp met Danae