Trouwreportage - Fotostudio Dari
trouwreportage

“Vol passie, creatief en onzichtbaar op cruciale momenten”

Wat leuk dat jullie interesse hebben in een trouwreportage. Mijn naam is Danae Willeme en ik ben de trotse eigenaar van Fotostudio DARI. Ik heb mijzelf de afgelopen jaren gespecialiseerd in trouwfotografie. Hechten jullie waarde aan kwaliteit, met een spontane en gezellige invalshoek? Dan ben ik wellicht de geschikte fotograaf voor jullie. Ik zorg dat ik alle belangrijke momenten en bijzondere details ‘vang’ met mijn camera. Vol passie, creatief en onzichtbaar op cruciale momenten. Daar waar nodig zal ik jullie helpen met natuurlijk poseren, maar persoonlijk vind ik humor en gezelligheid DE onmisbare factoren om samen een onvergetelijke reportage te verzorgen

 “Terwijl jullie samen genieten, met familie en vrienden”

Elke bruiloft, hoe groots of intiem ook, heeft iets magisch. Stuk voor stuk zijn ze uniek en dat zorgt ervoor dat het elke bruiloft weer een eer is om te mogen fotograferen. Het begint met de voorbereidingen. De bruid wordt voorzien van een mooi kapsel en make-up en de bruidegom heeft wellicht nog een borrel nodig om zijn zenuwen te onderdrukken. En dan HET moment van de dag; het moment waarop jullie elkaar voor het eerst zien. Telkens opnieuw is het spannend. Hoe zal hij reageren op het zien van zijn aanstaande? En kan de bruid haar tranen bedwingen?

trouwreportage
trouwrapportage portfolio fotostudiodari 006 1536x1024 1

Vanaf het moment dat ik mijn eerste bruiloft mocht vastleggen wist ik dat ik dit wilde blijven doen. De liefde die van de bruidsparen af straalt, de spanningen vooraf en de sfeer die er op zo’n dag heerst. Zelfs nu ik ruim 100 bruiloften heb mogen fotograferen verveelt het nooit.

Tarief

Ik hou ontzettend van lichte en dromerige foto’s en maak verder gebruik van de omgeving. Tijdens de fotoshoot zullen er een aantal mooie, natuurlijk geposeerde foto’s gemaakt worden. Om dit jullie zo makkelijk mogelijk te maken werk ik met kleine, heldere aanwijzingen om zo jullie echte lach naar voren te toveren. Zodat jullie ook een aantal foto’s hebben die later kunnen knallen boven jullie bank. Daarnaast zorg ik ervoor dat het geen enkel moment stijf gaat aanvoelen, ik ga vooral voor de spontane momenten en echte interactie.

Sweet Love

Reportage van 6 uur

20x20cm album met 30 pagina’s

€ 1345,-

Love me Tender

Reportage van 9 uur

20x20cm album met 30 pagina’s

€ 1695,-

Crazy in Love

Reportage van 12 uur

30x30cm album met 30 pagina’s

2 Professionele fotografen

€ 1995,-

Meer weten? neem vandaag nog vrijblijvend contact met mij op.

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Fill out this field
29 + 8 = ?
Enter the equation result to proceed
Menu
Whatsapp met Danae