Fotoshoot - Fotostudio Dari

Fotoshoot

  1. Home
  2. Fotoshoot

“Een fotoshoot is tijdloos en van onschatbare waarde!”

Mooie, tijdloze foto’s om nog jaren naar terug te kunnen kijken. Het is mijn passie om op een leuke, gezellige en spontane manier een mooie fotoshoot voor jullie te maken.

En dat kan van iedereen, van jong tot oud. Dus of je nou alleen komt, samen met je partner, met het hele gezin of met de hele familie. Ik ben er van overtuigd dat iedereen mooi op een foto vastgelegd kan worden. Ik neem ruim de tijd om in alle rust een leuke, gevarieerde fotoshoot te maken met precies DIE foto die je raakt.

Fotoshoot
Fotoshoot

Het is natuurlijk af en toe best een uitdaging om kindjes leuk op de foto te krijgen. Elke leeftijd kent zijn eigenaardigheden. Twee is immers nee en als kindjes al iets ouder worden krijgen ze de neiging om overmatig geposeerd te gaan lachen. En volwassenen? Die zijn volgens mij wel eens vergeten hoe lachen überhaupt ook alweer moet! Een fotoshoot van het hele gezin of familie wordt daarom dan ook vaak overgeslagen. “Doe maar alleen van de kinderen”, wordt er dan vaak gezegd. En dat is zo zonde!

Bij mij hoef je geen moment bang te zijn dat het een ‘verplicht geposeerde foto’ gaat worden. Ik zorg ervoor dat de fotoshoot leuk en gezellig blijft en dat er vooral veel gelachen kan worden. Door middel van makkelijke ‘opdrachtjes’ en allerlei andere trucs komen we samen tot een mooi eindresultaat.

In de studio maak ik gebruik van allerlei diverse achtergronden en attributen. Heb je zelf iets speciaals wat je graag op de foto’s wilt terug zien. Neem dat vooral mee en geef jullie wensen aan mij door. Hier houd ik dan met alle liefde rekening mee. Is er een huisdier binnen jullie gezin? Laat het me weten, ook huisdieren zijn namelijk gewoon welkom.

Naast een mooie reportage in de studio is het natuurlijk ook mogelijk om jullie fotoshoot op een mooie buitenlocatie te laten maken. Zie daarvoor de pagina over de “Buitenshoot”.

Zijn jullie op zoek naar iemand die volledig met jullie mee denkt? Een reportage met meer luxe, kwaliteit en service? Dan ben ik wellicht de fotograaf voor jullie. Ik neem uitgebreid de tijd om samen naar een perfect resultaat toe te werken. Met ruimte voor unieke ideeën en met net zoveel geduld als dat nodig is.

Foto’s zijn tijdloos en van onschatbare waarde. Ik ben dan ook van mening dat foto’s niet alleen op een computer horen te staan. Ze verdienen het om een mooi plekje in een exclusief album te hebben of als pronkstuk aan de muur te worden gehangen. Indien jullie alleen op zoek zijn naar digitale foto’s ben ik dan ook niet de fotograaf voor jullie.

Ik lever graag een all-in ervaring. Daarom ontvangen jullie standaard alle (bewerkte) digitale foto’s na een reportage en een mini album. Deze bestanden kunnen zelf tot 20x30cm worden afgedrukt. Tijdens de bestelsessie is het mogelijk om een mooi album te kiezen, uitvergrotingen te bestellen of jullie kunnen kiezen voor een compleet en exclusief drukwerkpakket.

Fotoshoot studio

Tarief

Het is mijn passie om op een leuke, gezellige en spontane manier een mooie fotoshoot voor jullie te maken.

Indien jullie een fotosessie willen boeken, wordt de volledige sessie vooraf aanbetaald. Na ontvangst van de betaling is jullie reservering pas definitief. Tijdens de bestelsessie is het vervolgens mogelijk om nabestellingen te doen.

Liefde

Uitgebreide fotoshoot in de studio (1 uur)

Gebruik van diverse achtergronden, accessoires en props

Professionele nabewerking

Bestelsessie in de studio

Alle digitale foto’s uit de galerij, resolutie 20x30cm

Mini fotoalbum 15x15cm

Digitale foto’s geleverd op USB

€ 349

Meer weten? Neem vandaag nog vrijblijvend contact met mij op.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
24 + 8 = ?
Enter the equation result to proceed

Veelgestelde vragen

Menu
Stuur ons een appje!