Geboortefotografie - Fotostudio Dari

Geboortefotografie

  1. Home
  2. Geboortefotografie

“Geboortefotografie verteld niet alleen het verhaal over de start van nieuw leven, maar ook over de geboorte van een vader en moeder”

Geboortefotografie thuis

Voor sommige ouders een lang gekoesterde wens die eindelijk in vervulling gaat en voor anderen is het de normaalste zaak van de wereld. Jullie zijn zwanger van jullie (eerste) kindje. Het lijkt zo vanzelfsprekend, maar wat is het eigenlijk een voorrecht om in verwachting te mogen zijn. Na 9 maanden veilig geborgen in mama’s buik breekt dan het moment aan dat jullie kleintje geboren wordt. Jullie gaan eindelijk kennis maken met jullie zoon of dochter.

Geboortefotografie is de perfecte manier om dit unieke moment voor altijd vast te laten leggen. Want hoe dan ook, dit moment in jullie leven komt nooit meer terug.

Het is een dag waarop alles veranderd en een nieuw begin centraal staat. Een moment waarop er ontzettend veel om jullie heen gebeurd maar waar alle aandacht naar mama en jullie baby gaat. Iedere geboorte is anders en uniek. Jullie kleintje wordt wellicht in razend tempo geboren. Of de geboorte loopt anders dan gepland. Misschien hebben jullie een camera meegenomen om snel zelf wat foto’s te maken, maar wordt er door de hectiek niet meer aan gedacht.

Niet iedereen staat erbij stil hoeveel emoties, spanningen en details bij deze bijzondere dag komen kijken. En dat het ook voor de partners enorme indrukken achterlaat. Gebeurtenissen en indrukken die jullie later weer heel snel zullen vergeten.

Geboortefotografie
Geboortefotografie ziekenhuis

Als geboortefotograaf neem ik deze zorg graag uit handen. Jullie kunnen je volledig richten op de komst van jullie kleintje zonder bang te hoeven zijn dat er momenten gemist worden. Rustig en onopvallend leg ik de geboorte van jullie kindje op een discrete manier voor jullie vast. De emotie van de ouders, de eerste ontmoeting met jullie baby en de ondersteuning van jullie dierbaren.

Bij geboortefotografie wordt uiteraard niet alleen het moment van de bevalling zelf gefotografeerd. Na de geboorte volgen ook foto’s van de eerste controles, eventueel de eerste voeding en natuurlijk ook het moment waarop opa, oma, broertjes en zusjes voor het eerst kennis maken met jullie pasgeboren kindje. Het gaat dus niet alleen om de bevalling zelf, het is de bedoeling dat het een alles omvattende reportage wordt waar later met trots naar teruggekeken kan worden.

Naast de digitale foto’s ontvangen jullie van mij ook een handgemaakt album en een persoonlijk geboorteverhaal om later op het gemak de geboorte te kunnen herbeleven.

Denken jullie na over geboortefotografie bij jullie bevalling? Neem dan contact met me op. Tijdens een persoonlijke kennismaking vertel ik jullie graag meer over mijn werkwijze en hoor ik graag wat jullie wensen zijn. We kunnen dan ook de mogelijkheden bespreken omtrent newborn fotografie en mijn exclusieve Oei ik Groei reportage.

Geboortefotografie just born

Tarief

Altijd inbegrepen bij een geboortereportage:
Vrijblijvend kennismakingsgesprek
Contact tijdens de zwangerschap
Oproepbaar vanaf week 37 tot jullie kindje geboren is
Reportage van de geboorte tot 2 a 3 uurtjes na de bevalling (ivm eerste ontmoeting familie)
Professionele nabewerking
Persoonlijk geboorteverhaal

Liefde

Reportage van de geboorte

Professionele nabewerking

Alle digitale foto’s uit de galerij op USB

Mini foto album 15x15cm

Videocompilatie

Incl reiskosten binnen een straal van 30 km

€ 850

Exclusief

Reportage van de geboorte

Professionele nabewerking

Alle digitale foto’s uit de galerij op USB

Eenluxe handgemaakt foto album 20x20cm in bewaarbox

Videocompilatie

Geen reis- en/of parkeerkosten binnen Limburg

€ 1199

Vraag & Antwoord

Verhalen uit Danae’s Fotostudio

Menu
Stuur ons een appje!