Fotostudio Dari - Hemelvaart braderie

Hemelvaart braderie

  1. Home
  2. Hemelvaart braderie

Hemelvaart braderie online

Het is normaliter de drukst bezochte braderie van het jaar, de Hemelvaart braderie in Hoensbroek. Een dag waarop ik de hele dag heerlijk kan bijpraten met bekenden, nieuwe mensen ontmoet en iedereen mijn producten kan laten zien. Maar helaas kan deze voor het 2e jaar op rij niet doorgaan.

Vorig jaar is deze dag door alle hectiek aan iedereen voorbij gegaan en heb ik er ook geen aandacht aan besteed, maar dit jaar doen we dat anders. Ondanks dat er geen fysieke braderie is, wil ik namelijk WEL een superleuke “braderie-actie” uitzetten.

Newborn & Baby

Zijn jullie in verwachting van jullie kindje? Wauw, gefeliciteerd! Nog maar even en jullie gaan kennismaken met jullie kleintje. Binnen een periode van 9 maanden groeit jullie wonder uit tot een prachtige baby, maar jullie worden ook ouders. Het is de start van een compleet nieuwe fase in jullie leven.

De afgelopen jaren heb ik mezelf gespecialiseerd in alle facetten van newborn en baby fotografie. Het begint met een prachtige zwangerschapsshoot. Wellicht willen jullie ook graag de geboorte van jullie kindje vastgelegd hebben? En daarna heb ik nog meer mogelijkheden. Want gaan jullie voor een super de luxe newbornsessie of een complete exclusieve Oei ik Groei reportage?

Een Oei ik Groei milestone reportage volgt het complete 1e jaar van jullie kindje. Want daarin gebeurd er ontzettend veel. Jullie baby groeit razend snel uit van een heerlijk slapende newborn tot een lopende dreumes!

Boek vandaag jullie newbornsessie of zwangerschapsshoot en ontvang een goodiebag met cadeautjes twv €70! Indien je een kennismakingsgesprek aanvraagt om de mogelijkheden omtrent geboortefotografie te bespreken krijgen jullie na boeking een goodiebag twv maar liefst €125 en bij een aanvraag voor een Oei ik Groei reportage heb ik voor jullie een XL goodiebag klaar staan twv €275!

*Max 1 goodiebag per klant. Indien je meerdere reportages combineert (bv zwangerschap en Oei ik Groei) ontvang je de goodiebag die bij de hoogste reportage hoort.

Hemelvaart braderie actie
Hemelvaart braderie aanbieding

Gaan jullie trouwen in 2021 of 2022?

Gefeliciteerd! Wellicht een gekke tijd om trouwplannen in te hebben, maar nog even doorzetten. Want ik ben er van overtuigd dat we later dit jaar en volgend jaar weer volop kunnen gaan feesten.

Voor jullie bruidsreportage willen jullie natuurlijk de ideale fotograaf hebben. Iemand die bij jullie past en die jullie een onvergetelijke herinnering aan jullie huwelijk kan meegeven. Na ruim 100 bruiloften in binnen- en buitenland te hebben vastgelegd zou ik het ontzettend gaaf vinden om ook jullie bruiloft te mogen fotograferen.

Neem vandaag eens contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek kunnen we elkaar leren kennen, kan ik meer vertellen over mijn werk en mijn albums laten zien. Indien jullie naar aanleiding van dit gesprek de reportage bij mij boeken, ontvangen jullie van mij een XL goodiebag twv maar liefst €275!

Cakesmash & Portretfotografie

Niet alleen voor newbornsessies of bruidsreportages heb ik vandaag iets weg te geven, maar ook voor alle andere fotoshoots!

Wordt jullie kindje bijna 1 jaar? Dan is een cakesmash sessie een super leuke manier om deze mijlpaal te komen vieren! Samen met jullie wordt een tof thema uitgekozen en ga ik aan de slag om een volledige setting in elkaar te zetten.

Willen jullie foto’s laten maken van jullie gezin? In de studio of buiten? Alles is mogelijk en voor elke reportage heb ik leuke cadeautjes klaar liggen.

Indien je vandaag een cakesmash, buitenshoot of portretsessie boekt ontvang je een goodiebag twv €70 bij je reportage.

*Max 1 goodiebag per klant. Indien je meerdere reportages combineert ontvang je de goodiebag die bij je hoogste reportage hoort.

Oei ik Groei

Luxe, kwaliteit en service?

Zijn jullie op zoek naar net dat beetje extra? Dan ben ik wellicht de fotograaf die bij jullie past. Tijdens mijn sessies neem ik alle tijd om de mooiste foto’s voor jullie te maken.

We realiseren ons dat niet altijd goed, maar foto’s zijn van onschatbare waarde. Door mijn jarenlange ervaring ben ik er dan ook van overtuigd dat foto’s het mooiste tot hun recht komen in een mooi album of in de vorm van exclusief drukwerk. Ik lever dan ook niet alleen digitale bestanden. Jullie kunnen voor vrijwel al het drukwerk bij me terecht.

Ik lever graag een all-in ervaring. Daarom ontvangen jullie, afhankelijk van de soort reportage, al standaard alle bewerkte foto’s digitaal, een foto album en/of afdrukken. Tijdens een aparte bestelsessie is het mogelijk om een luxer album te kiezen, uitvergrotingen te bestellen of jullie kunnen kiezen voor een compleet en exclusief drukwerkpakket.

Menu
Whatsapp met Danae