Newborn Fotografie door Danae Willeme - Fotostudio Dari

Newbornreportage Limburg

  1. Home
  2. Newbornreportage Limburg

“Newbornreportage Limburg is een reportage van een pasgeboren baby.”

Wat leuk! Jullie zijn of worden trotse ouders van een nieuw wonder! De periode dat ze nog zo ontzettend klein zijn duurt maar heel kort en is dus echt uniek te noemen. Want deze fase van jullie leven komt nooit meer terug. Hoe leuk is het dan om dit speciale moment vast te laten leggen door middel van een mooie newborn reportage. Of tillen jullie de sessie naar een next level en kiezen jullie voor een Oei ik Groei milestone pakket?

“In deze prille fase zijn baby’s nog erg  flexibel, heerlijk slaperig en krullen ze op”

De afgelopen jaren heb ik mezelf gespecialiseerd in newborn fotografie. Kwaliteit, veiligheid, rust en het welzijn van jullie kindje staan bij mijn fotosessies dan ook altijd bovenaan. Wanneer jullie een fotograaf zoeken die ook nog eens veel kennis en ervaring in huis heeft, zijn we wellicht een goede match. Want jouw kleintje verdient alleen het beste! Door mijn jarenlange ervaring heb ik inmiddels ook al diverse prijzen mogen winnen met mijn werk.

Newborn fotografie is een reportage van een pasgeboren baby. Deze wordt het beste gemaakt wanneer de baby maximaal 3 tot 4 weken oud is. In deze prille fase zijn baby’s nog erg  flexibel, heerlijk slaperig en krullen ze op in mooie posities die perfect zijn voor prachtige foto’s. Deze unieke momenten willen jullie toch niet missen?

Newborn fotografie geposeerd
Newborn fotografie studio

“Ik nodig jullie dan graag uit in mijn studio om kennis te maken”

Tijdens mijn sessies wissel ik graag af tussen diverse settings. Er worden verschillende foto’s gemaakt op een zogeheten beanbag en er mag gebruik worden gemaakt van een groot assortiment aan props en accessoires. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om een mooie gezinsfoto te laten maken of van jullie newborn met oudere broer/zus.

Indien jullie interesse hebben in een newbornshoot is het sterk aan te raden om al tijdens jullie zwangerschap contact met mij op te nemen. Ik nodig jullie dan graag uit in mijn studio om kennis te maken en om jullie wensen te bespreken. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat jullie reportage een onvergetelijke ervaring wordt.

Hoe ga ik te werk?

Wauw, jullie willen graag bij mij een reportage boeken, wat een eer. We spreken af in mijn studio om elkaar te leren kennen en jullie wensen door te spreken. Het is namelijk de bedoeling dat deze sessie een complete en onvergetelijke ervaring voor jullie wordt. Aan de hand van een aantal vragen ga ik daarna de sessie volledig naar wens stylen. Op die manier worden de foto’s echt naar jullie smaak.

Zodra jullie kindje geboren is hoor ik graag van jullie zodat we de definitieve afspraak voor de fotoshoot kunnen inplannen. Jullie kunnen lekker ontspannen, worden voorzien van een hapje en drankje en ondertussen neem ik de volledige zorg voor jullie kleintje uit handen.

Na afloop van jullie sessie ga ik met de bewerking van de foto’s beginnen. We maken samen een nieuwe afspraak in de studio voor de bestelsessie. Tijdens deze sessie kunnen jullie alle foto’s bekijken en kunnen jullie drukwerk nabestellen.

Newborn fotografie baby

Zijn jullie op zoek naar net iets meer luxe, kwaliteit en service? Dan ben ik wellicht de fotograaf voor jullie. Ik neem uitgebreid de tijd om samen naar een perfect resultaat toe te werken. Met ruimte voor unieke ideeën en met net zoveel geduld als dat nodig is.

Foto’s zijn tijdloos en van onschatbare waarde. Door mijn jarenlange ervaring ben ik er dan ook van overtuigd dat foto’s het mooiste tot hun recht komen in een mooi album of in de vorm van exclusief drukwerk. Indien jullie alleen digitale bestanden willen hebben, ben ik dan ook niet de geschikte fotograaf voor jullie.

Ik lever graag een all-in ervaring. Daarom ontvangen jullie standaard al 25 (bewerkte) digitale foto’s na een reportage en een klein mini-album. Tijdens de bestelsessie is het mogelijk om een luxer album te kiezen, uitvergrotingen te bestellen of jullie kunnen kiezen voor een compleet en exclusief drukwerkpakket.

Newborn fotografie broer zus

Indien jullie een newbornsessie willen boeken, wordt er een aanbetaling gevraagd van €375. Na ontvangst van de betaling is jullie reservering pas definitief. Tijdens de bestelsessie is het vervolgens altijd nog mogelijk om te upgraden naar een hoger pakket en om nabestellingen te doen.

Tarief

Een newbornshoot wordt het beste gemaakt wanneer de baby maximaal 3 tot 4 weken oud is. In deze prille fase zijn baby’s nog erg  flexibel, heerlijk slaperig en krullen ze op in mooie posities die perfect zijn voor prachtige foto’s. Deze unieke momenten willen jullie toch niet missen?

Liefde

Uitgebreide, persoonlijk gestylde newbornsessie in de studio (3 uur)

Evt ook foto’s van gezin of met broer/zus

Gebruik van diverse achtergronden en allerlei andere attributen

Professionele nabewerking

Bestelsessie in de studio

25 digitale foto’s

Digitale foto’s geleverd op een USB

Mini fotoalbum 15x15cm

Keepsake box incl 10 fine art prints van je favoriete foto’s

€ 375

Exclusief

Uitgebreide, persoonlijk gestylde newbornsessie in de studio (3 uur)

Evt ook foto’s van gezin of met broer/zus

Gebruik van diverse achtergronden en allerlei andere attributen

Professionele nabewerking

Bestelsessie in de studio

Alle digitale foto’s uit de galerij

Digitale foto’s aangeleverd op een houten USB

Een super de luxe handgemaakt foto album 25x25cm in bewaarbox

Keepsake box incl 25 fine art prints van je favoriete foto’s

Videocompilatie

€ 775

Newborn fotografie puur
Newborn fotografie wrap
Newborn fotografie close up
Newborn fotografie poseren
Newborn fotografie prop

Willen jullie wel graag foto’s van jullie new born laten maken, maar zijn de geposeerde foto’s niks voor jullie? Of willen jullie er wellicht gewoon een mooie, maar korte sessie van maken? Ongeposeerd, zonder props en geen poespas? Dan is de Basic Newbornsessie iets voor jullie. Deze kan zowel in de studio OF als lifestyle sessie aan huis plaats vinden.

Wil je meer informatie over deze basic newbornsessies? Neem dan gerust contact met me op.

Basic Studiosessie

Gedurende deze basic newborn sessie houd jullie kindje lekker een romper aan of ik wrap jullie baby in een doek. Er wordt vooraf besproken welke kleur achtergrond jullie mooi vinden, maar verder worden er geen accessoires gebruikt. Gewoon lekker zoals het is.

Mini newbornsessie in romper of wrap (1 uur)

Alleen foto’s van jullie baby

Professionele nabewerking

15 digitale foto’s (geselecteerd door mij)

Digitale foto’s geleverd op een USB

Mini fotoalbum 15x15cm

€ 275

Basic Lifestyle

Voor deze sessie kom ik fijn bij jullie thuis een mooie lifestyle reportage fotograferen. In jullie eigen vertrouwde omgeving maak ik een reeks mooie foto’s van jullie als gezin en van jullie kindje alleen.

Lifestyle newbornsessie aan huis (1 uur)

Evt ook foto’s met het gezin en/of broertje/zusje

Professionele nabewerking

25 digitale foto’s

Digitale foto’s geleverd op een USB

Mini fotoalbum 15x15cm

GEEN reiskosten binnen een straal van 20km

€ 375

Pure life newborn lifestyle
Basic newborn shoot
Lifestyle newborn shoot
Basic newborn shoot
Basic wrap newborn shoot

Meer weten? Neem vandaag nog vrijblijvend contact met mij op.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
18 - 15 = ?
Enter the equation result to proceed

Vraag & Antwoord

Newborn Fotosessie Blog’s

Menu
Stuur ons een appje!