Oei ik Groei - Fotostudio Dari

Oei ik Groei

  1. Home
  2. Oei ik Groei
Oei ik Groei newborn
Oei ik Groei baby

Oei ik groei; wat gaat de tijd toch snel!

Alle ouders met kinderen herkennen dit vast wel. De dag van de geboorte is aangebroken. Het begint allemaal met dat allereerste huiltje, de allereerste keer knuffelen met je kleintje. Zijn of haar kleine vingertjes en teentjes tellen. En opeens, in een oogwenk, ben je een jaar verder! Je kindje kruipt of loopt zelfs al rond! Help, waar is dat kleine hummeltje gebleven?!

Het eerste jaar van een baby vliegt extreem snel om. En het komt ook niet meer terug. Jullie kleintje leert contact met zijn ouders te maken, omrollen van rug naar buik en andersom, kruipen, zitten en na een jaar staan of lopen ze al om je heen. Het is iets wat ik het meeste terug hoor van ouders; dat ze het jammer vinden dat ze bijvoorbeeld geen newborn shoot hebben laten maken. En dat alles zo ontzettend snel voorbij vliegt!

Oei ik Groei sitter
Oei ik groei

Deze periode wil ik daarom graag tastbaar voor jullie maken door middel van een Oei ik Groei Milestone pakket. We beginnen jullie verhaal met een uitgebreide newbornsessie. Gedurende het eerste jaar komen jullie vervolgens elke 3 maanden bij mij langs voor een korte reportage tot jullie kindje 1 jaar is. We sluiten het jaar dan af met een luxe cakesmash fotografie sessie. Aan het eind van het jaar worden al deze foto’s gebundeld in een mooi album waarmee ik het eerste jaar van jullie kindje samenvat. Om keer op keer terug te kunnen kijken waar het allemaal mee begon.

Om deze exclusieve reportage volledig naar jullie smaak te stylen wordt er op voorhand een kennismaking in de studio gepland om uitgebreid jullie wensen door te spreken. Het is namelijk mogelijk om gebruik te maken van de aanwezige materialen, maar ook om de sessies (gedeeltelijk) in een specifiek thema te laten maken. Omdat ik in dit geval natuurlijk dan wat tijd nodig heb om alle nodige materialen te bestellen, adviseer ik om deze reportage ruim voor jullie bevalling al te reserveren.

Zijn jullie op zoek naar echt iets exclusiefs? Met luxe, kwaliteit en service? Dan ben ik wellicht de fotograaf voor jullie. Ik neem uitgebreid de tijd om samen naar een perfect resultaat toe te werken. Met ruimte voor unieke ideeën en met net zoveel geduld als dat nodig is. Foto’s zijn tijdloos en van onschatbare waarde. Zeker deze fase van jullie kindje komt nooit meer terug. Ik geloof dan ook oprecht dat deze foto’s niet alleen thuis horen als bestand op een computer. Ze verdienen een exclusief album of om als blikvanger aan de muur te worden gehangen. Indien jullie alleen op zoek zijn naar digitale foto’s ben ik dan ook niet de fotograaf voor jullie.

Ik lever graag een all-in ervaring. Daarom ontvangen jullie bij dit pakket standaard alle (bewerkte) digitale foto’s na een reportage en een handgemaakt luxe album. Deze bestanden kunnen zelf tot 20x30cm worden afgedrukt. Daarnaast is het uiteraard mogelijk om extra albums en uitvergrotingen te bestellen of jullie kunnen kiezen voor een compleet drukwerkpakket.

Oei ik Groei milestone

Indien jullie een Oei ik Groei reportage willen boeken, wordt er een aanbetaling gevraagd van 50% van het totaalbedrag. Na ontvangst van de betaling is jullie reservering pas definitief.

Tarief

Oh wat gaat de tijd toch snel! de allereerste keer knuffelen met je kleintje. Zijn of haar kleine vingertjes en teentjes tellen. En opeens, in een oogwenk, ben je een jaar verder!

Basic

Basic newbornsessie in de studio

Sittersessie met 6 maanden

Basic Cakesmash sessie

10 digitale foto’s per sessie op USB, resolutie 20x30cm

Een prachtig handgemaakt foto album 20x20cm

Video met een compilatie van het eerste jaar van uw kindje

€ 895

Liefde

Uitgebreide, persoonlijk gestylde newbornsessie in de studio

Fotosessie met 3, 6 en 9 maanden

Compleet verzorgde Cakesmash sessie

Alle digitale foto’s uit de galerij op USB, resolutie 20x30cm

Een super de luxe handgemaakt foto album 20x20cm in bewaarbox

Video met een compilatie van het eerste jaar van uw kindje

€ 1895

Exclusief

Uitgebreide zwangerschapsshoot

Uitgebreide, persoonlijk gestylde newbornsessie in de studio

Maandelijkse minisessie om zo de volledige groei van jullie kindje te volgen

Compleet verzorgde Cakesmash sessie

Alle digitale foto’s uit de galerij op USB, resolutie 20x30cm

Een super de luxe handgemaakt foto album 30x30cm in bewaarbox

2 mini harmonicaboekjes om cadeau te doen

Video met een compilatie van het eerste jaar van uw kindje

€ 2895

Danae’s Fotosessie Verhalen

Vraag & Antwoord

Boek vandaag nog een Oei, ik groei! fotosessie bij Danae

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Select an option
Dit is een verplicht veld
22 + 2 = ?
Enter the equation result to proceed
Menu
Stuur ons een appje!