Fotostudio Dari - Trouwen in Maastricht - Landgoed De Hoogenweerth

Trouwen in Maastricht – Landgoed De Hoogenweerth

  1. Home
  2. Portfolio
  3. Trouwen in Maastricht – Landgoed De Hoogenweerth

Wauw, wat hebben de bruidsparen van dit jaar toch veel voor de kiezen gekregen. Zo ook Sander en Romy, want ook hun bruiloft heeft heel wat improvisatietalent nodig gehad om deze door te kunnen laten gaan.

Begin 2019 nam dit stel al contact met mij op. Het jaar daarvoor mocht ik de bruiloft van de broer van Sander fotograferen. Toen het nu zijn eigen beurt was, kwamen ze dan ook al snel bij me langs om hun eigen trouwplannen te bespreken. Altijd super leuk als mensen zo bij je terug komen.

De bruiloft stond gepland op 5 juni 2020. Alles was tot in de puntjes geregeld. Er kon niks zijn wat deze dag zou verstoren. Maar toen kwam dat stomme virus om de hoek vliegen. Dus werd in maart al snel besloten om de hele boel maar te verplaatsen. Met het idee dat het wellicht allemaal niet heel lang zou gaan duren werd uitgeweken naar 2 oktober.

Na de zomerperiode leek alles inderdaad een stuk beter te gaan. Een week voor de bruiloft werd dan ook de loveshoot gepland en grapten we nog tegen elkaar dat hooguit het weer nog tegen kon werken. Maar verder zou dit keer alles gewoon doorgaan. Twee dagen later was er de gevreesde persconferentie en werden er opnieuw heel veel zware maatregelen opgelegd. Horeca moest uiterlijk om 22.00 uur dicht zijn. En er was veel onduidelijkheid; mochten er nu maximaal 4 personen bij een huwelijk aanwezig zijn of 30 personen per zaal?

Gelukkig bleek het laatste het geval en last minute werd dan ook vanalles bedacht om deze dag een gouden randje te geven…

Ik begon mijn dag al heel vroeg. Samen met Romy en haar getuige waren we al om 6.30 uur bij de kapper om hen van een mooi kapsel en visagie te voorzien. Het werd een heerlijke ochtend waar we een paar uurtjes later gierend van het lachen en met een paar koppen koffie achter de kiezen vertrokken zodat Romy haar jurk thuis kon gaan aantrekken. Kleine Tess was ondertussen ook wakker en mocht haar prinsessenjurk aan.

Sander mocht iets rustiger aan doen. Hij had samen met zoon Yari alle tijd voor hun mannendingen. En daarna mocht hij ook nog eens met hun supercoole trouwauto naar zijn aanstaande rijden. Het werd een firstlook zoals deze hoort te zijn; met een lach en een traan!

Na de first look rijden we met de kinderen, neefje Jurre en grote nicht Fenna naar Chateau St. Gerlach voor de fotoshoot. Tess heeft er nog niet zoveel zin in, maar gelukkig kunnen we toch een hele hoop mooie foto’s maken.

Voor de ceremonie gaan we naar Kasteel De Hoogenweerth in Maastricht en daar is dit keer het een en ander uit de kast getrokken. Vanwege alle nieuwe maatregelen zijn er 2 zalen volledig coronaproof ingericht. Videograaf Dylan is last minute ingeschakeld om de ceremonie live te streamen van de een naar de andere zaal. Zo konden alsnog alle daggasten aanwezig zijn. En de ambtenaar speelde hier geweldig op in door de ceremonie gewoon deels in de andere zaal te herhalen. Na 2 keer een ja-woord weten we in ieder geval zeker dat dit huwelijk geslaagd is!

De rest van de middag wordt er in aparte groepjes gefeliciteerd, getoast en bruidstaart gegeten. Na het diner zou er eigenlijk nog een knallende feestavond zijn. Deze is verplaatst naar volgend jaar. Maar ook daar wordt iets op gevonden. Want alle aanwezigen vinden dat een bruiloft toch afgesloten moet worden met een dansje. Met de muziek uit de speakers van de feestzaal word er dan toch een openingsdans gedaan. Corona proof wordt er toch een klein feestje van gemaakt en volledig volgens de regels sluiten we om 22.00 uur deze geweldige dag af.

Sander en Romy, wat was het een achtbaan. Maar wat was het een mooi feestje. Een geweldig feestje waar we nog lang met ons allen aan zullen terugdenken. Heel veel geluk!

Menu
Stuur ons een appje!