Fotostudio Dari - Trouwen in Valkenburg - Chateau Sint Gerlach

Trouwen in Valkenburg – Chateau Sint Gerlach

  1. Home
  2. Portfolio
  3. Trouwen in Valkenburg – Chateau Sint Gerlach

Vlak nadat de grote corona uitbraak plaats vond kreeg ik een mailtje van dit leuke stel met de vraag of ik hun huwelijk wilde fotograferen. Natuurlijk wil ik dat!

Tijdens een gezellige kennismaking bleek dat Michael en Linda hun trouwdag al tot in de puntjes hadden uitgedacht en voorbereid. De voorbereidingen thuis, een mooie ceremonie in Hulsberg en een groot knalfeest. Het klikte meteen en we bespraken samen allerlei leuke plannen voor de trouwdag en voor hun loveshoot. Alleen corona kon nog roet in het eten gooien….en helaas gebeurde dat ook. Want niemand had ooit verwacht dat deze pandemie nog maanden zou gaan voortslepen. En een 1,5 meter bruiloft voelde toch niet helemaal als een echte bruiloft.

Alle plannen voor hun trouwdag op 5 september werden dan ook in de prullenbak gegooid. Het voelde simpelweg niet meer goed. En er kwam een volledig plan B op tafel. Trouwen op maandag 31 augustus en het feest in 2021. Jammer natuurlijk, maar in dit geval simpelweg de beste oplossing.

En zo vertrok ik de 31e heel vroeg naar Valkenburg om nog snel de laatste voorbereidingen van Linda vast te leggen voor ze door haar aanstaande zou worden opgehaald.

De ceremonie vond plaats op het gemeentehuis in Valkenburg. Nadat het ja-woord is gegeven en de handtekening is gezet, vertrekken we met alle aanwezigen naar Chateau Sint Gerlach. Ook een prachtige locatie in dit mooie zuiden. We nemen hier uitgebreid de tijd om mooie foto’s met de familie te maken, gevolgd door een ontspannen fotoshoot van dit lieve bruidspaar.

Deel 2 van deze reportage volgt dus volgend jaar. Als de anderhalve meterregel overboord is gezet en er weer echt gefeest mag worden. En ondanks dat het nu een korte dag werd was het wel wederom een voorrecht om te mogen fotograferen. Michael en Linda, ik wens jullie dan ook nu al veel geluk. Volgend jaar pakken we de draad weer op en maken we het verhaal samen af.

Menu
Stuur ons een appje!