Fotostudio Dari - Trouwfotograaf Kasteel de Hoogenweerth Maastricht

Trouwfotograaf Kasteel de Hoogenweerth Maastricht

  1. Home
  2. Portfolio
  3. Trouwfotograaf Kasteel de Hoogenweerth Maastricht

Locatie: Landgoed Kasteel de Hoogenweerth
Fotograaf: Danae Willeme

Er is al veel over gezegd en geschreven. Het trouwseizoen van 2020 is er een zoals nooit tevoren….en helaas niet in positieve zin.

Waar ik in januari vol goede moed en frisse ideeën aan het nieuwe jaar begon, zakte in maart alles als een kaartenhuis in elkaar. Corona; meer hoef ik er niet over te zeggen, want we weten allemaal hoe de wereld er binnen no time uit zag. Als iemand mij dit vorig jaar voorspeld had, had ik diegene waarschijnlijk recht in zijn gezicht uitgelachen.

Ondanks de vele verplaatsingen naar volgend jaar was het op maandag 17 augustus dan toch nog zover. Ik mocht de eerste bruiloft van dit seizoen gaan fotograferen. En wat was het een mooi feestje! En dan ook nog op een van mijn favoriete trouwlocaties van Limburg: Kasteel de Hoogenweerth te Maastricht.

In de vroege ochtend begon ik bij de bruid. Het was een gezellig samenzijn in de bruidssuite. Samen met haar familie werd Désirée van een prachtig kapsel en visagie voorzien. Van zenuwen was er geen sprake, het was vooral belangrijk dat iedereen goed zou ontbijten, inclusief ikzelf. Kimberly mocht de fotografie bij de bruidegom verzorgen. Brian was iets minder tegen de zenuwen bestand en was blij toen eindelijk de ceremonie kon beginnen.

Er volgde een mooie, intieme en emotionele ceremonie. Een kaarsje werd aangestoken voor de mensen die niet aanwezig konden zijn vandaag. En Désirée had een hele mooie toespraak voorbereid om haar Brian te vertellen hoe belangrijk hij voor haar is. Mooi om te zien dat haar woorden niet alleen het bruidspaar, maar ook de familie diep ontroerde.

Na afloop van de ceremonie was het tijd voor een high-tea in de buitenlucht. Er stond een mooie gedekte tafel klaar en iedereen kon lekker bijkomen onder het genot van lekkere hapjes en drankjes. Désirée bedacht zich om nu al haar boeket te gaan gooien. Gelukkig kon ik net op tijd ‘ingrijpen’, want het was wel handig dat het boeket nog even heel zou blijven voor hun fotoshoot. In plaats daarvan wilde ze dan alvast een foto met de vriendengroep maken. Een goed moment om de bruid eens goed in de lucht te gooien, dacht ik. Maar op het moment dat ze door haar vrienden werd opgetild en ik het startsein gaf dat ze de lucht in mocht, vloog niet de bruid, maar haar boeket omhoog. Wat hebben we er met zijn allen kostelijk om kunnen lachen!!

De fotoshoot verliep heerlijk ontspannen en uiteraard werd er ook voor de nodige foto’s met familie gezorgd. Ondertussen werd er in de tuin van het kasteel een geweldige “Italiaanse” setting voorbereid met foodtrucks waar alle aanwezigen konden genieten van lekkere pizza, pasta en BBQ gerechten.

Het feest werd geopend met een uitgebreide openingsdans, gevolgd door de Jerusalema groepsdans. Tot in de late uurtjes werd er daarna nog flink doorgefeest. Corona, wat heb je voor spanningen gezorgd, maar vandaag was je even heel ver weg en was er alleen maar aandacht voor dit mooie bruidspaar.

Brian en Desiree, we hebben van jullie genoten. We wensen jullie alle geluk en hopen dat jullie met veel plezier terug kunnen kijken op jullie trouwreportage.

Menu
Stuur ons een appje!