Fotostudio Dari - Trouwreportage Chateau Sint Gerlach - Valkenburg

Trouwreportage Chateau Sint Gerlach – Valkenburg

  1. Home
  2. Portfolio
  3. Trouwreportage Chateau Sint Gerlach – Valkenburg

Sommige bruidsparen hebben door de corona maatregelen ECHT flexibel moeten zijn en al hun plannen moeten omgooien. Michel en Ivana, beiden uit Kerkrade, zouden eigenlijk hun trouwdag bij GaiaZoo vieren.

Twee jaar geleden kwam ik bij dit leuke stel thuis op de koffie om hun trouwplannen te bespreken en het klikte direct. Nadat ik al een paar uurtjes gezellig met ze in gesprek was kwamen we tot de ontdekking dat we het programma voor de trouwdag nog niet eens besproken hadden, zo leuk was het.

Net als velen anderen waren ze echter genoodzaakt het huwelijk een jaar te verplaatsen door alle omstandigheden. Ook in de veronderstelling dat 2021 er weer heel anders uit zou zien. Maar ook nu was het tot op het laatste moment spannend in welke vorm dit huwelijk zou mogen doorgaan.

GaiaZoo was namelijk nog altijd gesloten en daarom besloten Michel en Ivana om hun volledige programma over te dragen aan Chateau Sint Gerlach. Ook omdat zij daar de kerkdienst al hadden gepland. Nog een jaar verplaatsen was nu ook geen optie meer, Ivana is namelijk sinds kort in verwachting van hun eerste kindje! Daarom zou er nu hoe dan ook getrouwd worden.

Ook vandaag werd de ceremonie verzorgd door de altijd gezellige Jacqueline Trip. Na afloop volgde een mooie kerkdienst in de kerk van Sint Gerlach.

Wegens de nog altijd geldende maatregelen waren er jammer genoeg weinig mogelijkheden om het middagprogramma ook op deze locatie door te laten gaan. Daarom vertrok het hele gezelschap na de kerkdienst naar een alternatieve locatie… de stamkroeg op de markt in Kerkrade! Bij “A Jenne Sjlaagboom” werd ervoor gezorgd dat we onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes nog een prachtige afsluiter konden vieren.

Lief bruidspaar; wat hebben jullie er ondanks alles een prachtige dag van gemaakt. Veel geluk samen, nog maar even met jullie tweetjes en binnenkort een mooi gezin van drie!

Locatie: Chateau Sint Gerlach
Locatie middag: A Jenne Sjlaagboom
Ambtenaar Jacqueline Trip

Menu
Stuur ons een appje!