Portret minishoot actie - Fotostudio Dari
Portret minisessies kerstactie

Het lijkt nog ver weg, maar de feestdagen staan weer voor de deur. De chocolade melk, pepernoten en letters vliegen ons om de oren. Veel mensen zijn toe aan gezelligheid en hebben de kerstboom al opgezet. Het perfecte moment om alvast na te denken over de kerstcadeaus voor dit jaar. En wat is er nu leuker dan een mooie foto van jezelf, samen met je partner, de kinderen of gezellig met het hele gezin? Maak daarom nu gebruik van deze unieke kerstactie!
Totaal

Spelregels

  • Er kan gereserveerd worden tot alle vouchers zijn vergeven. Vanaf moment van aankoop is de voucher geldig t/m juni 2021.
  • Er dient vooraf een afspraak gemaakt te worden
  • Actie is niet geldig voor zwangerschapsshoots, newborns, cakesmashsessies
  • De sessie vind plaats in mijn fotostudio te Hoensbroek. Indien jullie de sessie buiten willen laten maken is er een toeslag van €15.

Wegens corona gelden momenteel de volgende aanvullende maatregelen:

  • Bij verkoudheid of griepklachten wordt de sessie verplaatst.
    In de winkel en studio geld vanaf nu een mondkapjesplicht. De personen die op de foto gaan zetten deze tijdens de sessie uiteraard af. Ouders die niet op de foto gaan dienen het mondkapje te blijven dragen gedurende de fotoshoot.
  • Gezinnen en eigen kinderen zijn gewoon welkom in de studio zoals normaal. Momenteel is het wegens de maatregelen helaas niet mogelijk om meerdere gezinnen samen te fotograferen. Dit kan wel indien het alleen om kinderen uit meerdere gezinnen gaat (bijvoorbeeld voor opa en oma). In dit geval mogen er wel maximaal 2 ouders mee naar de sessie. Andere ouders dienen buiten of gewoon lekker thuis te blijven.
Menu
Whatsapp met Danae