Steenrijk Straatarm - Fotostudio Dari

Steenrijk Straatarm

Wie kent het programma nou niet? Met wekelijks meer dan een half miljoen kijkers wordt in Steenrijk Straatarm al 6 seizoenen lang gevolgd hoe een rijk gezin een week lang hun leven verruilt met een gezin dat weinig te besteden heeft.

Steenrijk Straatarm

Begin juli kwam ik per toeval in contact met de programmamakers van Steenrijk Straatarm en kreeg ik de vraag of ik wellicht aan een aflevering wilde meewerken. Daar hoefde ik natuurlijk niet lang over na te denken. Twee dagen later was het al zover en mocht ik voor Mireille en haar dochter Amarentia een mooie fotoshoot verzorgen.

Steenrijk Straatarm
Steenrijk Straatarm

Voordat ze naar de studio kwamen werden de twee dames eerst mooi opgemaakt en werd bij de kapper hun haren gedaan. Amarentia wist nog van helemaal niks en het was dan ook een grote verrassing toen ze voor de deur van de studio kreeg te horen dat haar grote wens in vervulling zou gaan; een professionele fotoshoot.

Het werd een ontzettend gezellige fotosessie waarbij we veel met elkaar hebben kunnen lachen. Ondanks alle tegenslagen die Mireille en Amarentia al hebben gehad, genoten ze intens van deze week waarin ze volledig in de watten werden gelegd en waar veel herinneringen gemaakt zijn.

Helaas heeft het productieteam zonder mijn weten besloten om de fotoshoot alsnog niet in de uitzending te monteren. Daarom zijn deze beelden niet in de aflevering terug te zien. Maar ik ben erg blij dat ik dit lieve gezin een onvergetelijke middag en herinnering heb mogen geven. Wil je de aflevering wel graag terugkijken?

Klik hier om aflevering van Steenrijk straatarm op SBS6 terug te kijken op Kijk.nl

Wat leuk dat je op mijn website bent! Mijn naam is Danae Willeme en ik ben de trotse eigenaar van Dari Fotografie Limburg. Op deze site lees je precies welke reportage bij jou past.

We staan er niet zo bij stil, maar de meest mooie momenten in ons leven vliegen het snelste voorbij. Juist die momenten wil ik voor jullie vastleggen om er een onvergetelijke en tastbare herinnering van te maken die een leven lang mee gaat. Ik heb mijzelf de afgelopen jaren gespecialiseerd in newborn fotografie. Daarnaast houd ik mij intensief bezig met zwangerschap, baby– en cakesmash fotosessies.

Zijn jullie op zoek naar een fotograaf die kwaliteit, kennis van het vak en de ultieme foto ervaring op nummer 1 heeft staan? Dan ben ik wellicht de juiste fotograaf voor jullie. Stuur me vandaag nog een bericht voor meer informatie via email of whatsapp!

Fine Art Fotograaf Dari

Mooie, tijdloze foto’s waarbij alle details kloppen? Het is mijn passie om op een leuke, gezellige en spontane manier een mooie reportage voor jullie te maken. Samen gaan we op zoek naar het perfecte resultaat wat volledig aan jullie wensen voldoet. Willen jullie een fotosessie in de studio of liever buiten op locatie? Laat het me weten.

Foto’s uit Danae’s Fotostudio

zwanger locatie fotografie
cakesmash fotografie
Moederdag Fotoshoot gezin
gezin fotografie
zwanger fotografie
loveshoot fotografie

Contact

Wil jij meer weten of heb je interesse in een van mijn fotografie pakketten neem dan middels onderstaand formulier contact met me op.

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
19 - 11 = ?
Enter the equation result to proceed

Staat jullie gewenste reportage er niet bij? Neem dan contact met me op voor een offerte op maat!

Reviews

Wil jij meer weten of heb je interesse in een van mijn fotografie pakketten neem dan middels onderstaand formulier contact met me op.

Steenrijk Straatarm, SBS6 , KIJK.nl, Fotograaf Steenrijk straatarm, Fotograaf Hoensbroek

Menu
Stuur ons een appje!