Trouwen in het Buitenland? - Fotostudio Dari

Destination Wedding

  1. Home
  2. Destination Wedding

“Under the Tuscan Sun”

Zien jullie het al voor je? Trouwen in de Italiaanse zon, of op het strand van Ibiza? Of wellicht worden jullie juist gelukkig van een berghut in de sneeuw? Welke locatie jullie ook kiezen, ik reis graag met jullie de wereld rond om op jullie perfect place een onvergetelijke trouwreportage voor jullie te maken.

Het wordt steeds populairder om niet in eigen land, maar juist heel ergens anders jullie huwelijk te vieren. Samen met al jullie vrienden en familie of juist in heel intieme kring. Het zal hoe dan ook een unieke en speciale dag worden.

In de afgelopen jaren heb ik al veel bruiloften in Nederland mogen fotograferen, maar ook daarbuiten. Waaronder in Italië en Mallorca. Willen jullie ook trouwen in het buitenland? Ik voel me vereerd om jullie reportage daar te mogen fotograferen.

Trouwen Italie
Award Afterwedding

“After Weddingshoot”

Niet alleen een trouwreportage, maar ook een afterweddingshoot in het buitenland is steeds meer in trek. Maar wat is dat eigenlijk?

Een afterwedding fotoshoot zegt het eigenlijk al; het is een fotoshoot na jullie bruiloft, maar wel in jullie trouwkleding. Het is de ideale manier om na afloop nog eens jullie mooie kleding uit de kast te halen en foto’s te maken waar je op de bruiloft zelf niet aan toe kwam. Of om dan juist locaties op te zoeken die op een huwelijk niet haalbaar zijn.

Veel stellen die in het buitenland trouwen, kiezen ervoor om de dag erna nog een afterweddingshoot te doen. Er is meer tijd en de kleding mag nu wellicht ook viezer worden. Uiteraard is het ook mogelijk om een afterweddingshoot te doen als jullie gewoon in Nederland getrouwd zijn. Deze shoot kan op een willekeurige locatie plaatsvinden. Neem gerust eens contact op, ik ben heel benieuwd waar jullie naartoe zouden willen gaan.

Willen jullie graag trouwen in het buitenland? Ik reis graag met jullie mee. Een zogeheten ‘Destination Wedding’ boeken jullie al vanaf €1995. Neem gerust contact met me op voor een offerte op maat.

Menu
Whatsapp met Danae