Trouwen in het Buitenland? - Fotostudio Dari

Trouwen in het buitenland

  1. Home
  2. Trouwen in het buitenland
After wedding Italië

“In the end, love is the only thing that matters”

Zien jullie het al voor je? Trouwen in het buitenland; heerlijk in de Italiaanse zon of op het strand van Ibiza? Of wellicht worden jullie juist gelukkig van een berghut in de sneeuw? Welke locatie jullie ook kiezen, ik reis graag met jullie de wereld rond om op jullie perfect place een onvergetelijke trouwreportage voor jullie te maken. De korte broek of de ski’s kunnen immers gewoon mee.

Ik voel me erg vereerd, want de laatste jaren wordt ik steeds vaker gevraagd om een huwelijk in het buitenland te fotograferen. En zeg nou zelf, dat willen jullie toch ook? Want hoe groots of klein ook, trouwen in het buitenland is altijd extra speciaal.

Trouwen in het buitenland, de zogeheten ‘Destination Wedding’, het wordt de laatste jaren steeds populairder. Samen met al jullie vrienden en familie of juist in heel intieme kring. Het zal hoe dan ook een unieke en speciale dag worden. Laat de dagelijkse dingen achter jullie en laat jullie onderdompelen in de sferen van een ander land. Met een andere omgeving, ander eten, een andere cultuur wellicht. Het geeft een compleet andere dimensie aan jullie trouwdag.

In de afgelopen jaren heb ik al ruim 100 bruiloften in Nederland mogen fotograferen, maar inmiddels ook daar buiten. Waaronder in België, Italië en Mallorca. Willen jullie ook trouwen in het buitenland? Ik zou me erg vereerd voelen om ook jullie reportage daar te mogen fotograferen.

Willen jullie dit speciale moment ook graag op video vastgelegd hebben? Neem dan eens contact op met een van deze videografen:
Dylan van ChefVideo
Timo en Kay

Destination Wedding
Trouwen Italië afterwedding

“Loveshoot of After Weddingshoot”

Niet alleen een trouwreportage, maar ook een loveshoot en/of afterweddingshoot in het buitenland is steeds meer in trek. Maar wat is dat eigenlijk?

Een afterwedding fotoshoot zegt het eigenlijk al; het is een fotoshoot na jullie bruiloft, maar wel in jullie trouwkleding. Het is de ideale manier om na afloop nog eens jullie mooie kleding uit de kast te halen en foto’s te maken waar je op de bruiloft zelf niet aan toe kwam. Of om dan juist locaties op te zoeken die op een huwelijk zelf niet haalbaar zijn.

Veel stellen die in het buitenland trouwen, kiezen ervoor om de dag erna nog een afterweddingshoot te doen. Er is meer tijd en de kleding mag nu wellicht ook viezer worden. Het is dan bijvoorbeeld ontzettend gaaf om een prachtige strandshoot te doen. En het is dit keer ook mogelijk om in jullie trouwkleding de zee in te duiken. Eerder mocht ik al een gave fotosessie verzorgen in Mallorca, Turkije en in Zwitserland. Uiteraard is het ook mogelijk om een afterweddingshoot te doen als jullie gewoon in Nederland getrouwd zijn. Deze shoot kan ook dan op een geheel willekeurige locatie plaatsvinden.

De loveshoot wordt over het algemeen juist voor de bruiloft gemaakt. Tijdens deze gezellige koppelshoot worden jullie heerlijk ontspannen, in eigen kleding, gefotografeerd op een mooie locatie.

Deze foto’s worden regelmatig voor uitnodigingen of bedankjes gebruikt. Bij een trouwreportage is een loveshoot altijd standaard inbegrepen. Gratis en voor niks. Omdat ik het belangrijk vind elkaar net een beetje beter te leren kennen voor jullie grote dag plaats vind. En daar is de loveshoot de ideale manier voor. Het is natuurlijk dan ook mogelijk om deze fotoshoot ergens in het buitenland te laten maken.

Neem gerust eens contact op, ik ben heel benieuwd waar jullie naartoe zouden willen gaan.

Bruid Italië

Willen jullie graag trouwen in het buitenland? Ik reis graag met jullie mee. Een zogeheten ‘Destination Wedding’ boeken jullie al vanaf €3495. Neem gerust contact met me op voor een offerte op maat.

Menu
Stuur ons een appje!