Zwangerschapsshoot - Fotostudio Dari

Zwangerschapsshoot

  1. Home
  2. Zwangerschapsshoot
DAR00547

Gefeliciteerd, jullie zijn in verwachting van jullie kindje! In 9 maanden tijd groeit jullie wonder niet alleen uit tot een prachtige baby, jullie worden ook ouders. Het is de start van een compleet nieuwe fase in jullie leven. Ik hoop dat je tot nu toe een fijne zwangerschap hebt en je heel speciaal voelt. Wat is het toch fantastisch dat er nu zo’n mooi klein mensje groeit van binnen. Misschien heb je je kleintje al kunnen voelen.

Bij iedere mama verloopt een zwangerschap anders. En het is hoe dan ook een periode in je leven die je niet vaak zult meemaken. Een zwangerschapsshoot is daarom niet alleen heel mooi maar ook heel bijzonder. Nu wil je dit speciale moment in jullie leven laten vastleggen. Dit wil ik met alle liefde voor jullie doen. Ik zorg ervoor dat je je tijdens de fotoshoot nog mooier en extra speciaal zult voelen.

fotografie zwangerschap

Mijn zwangerschapssessies worden volledig naar jullie wensen gefotografeerd. Daarom spreek ik graag voor de sessie eerst in de studio af voor een vrijblijvend gesprek. Daarin kunnen we bespreken waar jullie voorkeur naar uit gaat. Wil je de foto’s in de studio laten maken of op een gave buitenlocatie? Beide is mogelijk en laat ik volledig aan jullie over. Een sessie kan heel basic en natuurlijk blijven, maar het is ook mogelijk om gebruik te maken van speciale jurken. Wellicht wil je echt iets heel unieks en aparts laten maken? Tijdens de intake nemen we stap voor stap door wat jullie willen zodat de foto’s echt volledig bij jullie zullen passen. Gedurende de sessie zal ik jullie vervolgens begeleiden met het zo natuurlijk mogelijk poseren en samen komen we dan tot het mooiste resultaat.

Zijn jullie op zoek naar net iets meer luxe, kwaliteit en service? Dan ben ik wellicht de fotograaf voor jullie. Ik neem uitgebreid de tijd om samen naar een perfect resultaat toe te werken. Met ruimte voor unieke ideeën en met net zoveel geduld als dat nodig is. Foto’s zijn tijdloos en van onschatbare waarde. Ik geloof dan ook oprecht dat foto’s niet alleen thuis horen als bestand op een computer. Ze verdienen het om een mooi plekje in een exclusief album te hebben of als pronkstuk aan de muur te worden gehangen. Indien jullie alleen op zoek zijn naar digitale foto’s ben ik dan ook niet de fotograaf voor jullie. Ik lever graag een all-in ervaring. Daarom ontvangen jullie standaard alle (bewerkte) digitale foto’s na een reportage en een klein mini-album. Deze bestanden kunnen zelf tot 20x30cm worden afgedrukt. Tijdens de bestelsessie is het mogelijk om een luxer album te kiezen, uitvergrotingen te bestellen of jullie kunnen kiezen voor een compleet en exclusief drukwerkpakket.

Zwangerschap melkbad
Zwangerschap

Indien jullie een zwangerschapsreportage willen boeken, wordt de volledige sessie vooraf aanbetaald. Na ontvangst van de betaling is jullie reservering pas definitief. Tijdens de bestelsessie is het vervolgens altijd nog mogelijk om te upgraden naar een hoger pakket en om nabestellingen te doen.

Tarief

In verwachting van jullie kindje? Gefeliciteerd!

Liefde

Uitgebreide fotosessie in de studio (1 uur)

Evt foto’s met partner en kinderen

Kledingadvies

Gebruik van diverse achtergronden, jurken en props

Professionele nabewerking

Bestelsessie in de studio

Alle digitale foto’s uit de galerij, resolutie 20x30cm

Foto’s worden geleverd op USB

Mini fotoalbum 15x15cm

€ 395

Indien jullie de fotosessie buiten willen laten maken, wordt er binnen een straal van 30km GEEN toeslag berekend.

Boek vandaag nog een zwangerschapsshoot met Danae

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Select an option
Dit is een verplicht veld
25 - 4 = ?
Enter the equation result to proceed

Vraag & Antwoord

Dari Fotosessie Verhalen

Newborn snoet

Nieuw jaar, nieuwe werkwijze!

Help, ik kan niet kiezen?! Een van de meest gemaakte opmerkingen bij het zien van de foto’s na een reportage…
Menu
Stuur ons een appje!